• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milaluna kanalında görmüşüm canlı enerjik kız doğurdu sonra kalmadı enerji bitti ! 4 yavrusu oldu biri başka birine verdiler öldü
Görmüştüm bi ara onların küçüklük halini izledim doğumu değilde öldüğünü görmemiştim üzüldüm şimdi 😢

Görmüştüm bi ara onların küçüklük halini izledim doğumu değilde öldüğünü görmemiştim üzüldüm şimdi 😢
Evet en küçük ve en son doğan vardı o beyaz olan o öldü oscarin ailesine verdilerdi
Enfeksiyon kapmış vefat etmiş 😞😞
Bambam tek erkek doğdu üç beyaz kız hepsi 😄

Benim kedimde 7 aylıkken kaybettim enfeksiyon dan 😢 gelişimleri olan videolarını izlemişim sadece
Evet en küçük ve en son doğan vardı o beyaz olan o öldü oscarin ailesine verdilerdi
Enfeksiyon kapmış vefat etmiş 😞😞
Bambam tek erkek doğdu üç beyaz kız hepsi 😄

😂😂 aman dikkat

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu nun da dediği gini 10 sene sonra bende bir 31 yaşında olacam ve hep genç yaşımı özleyeceğim 😶😶😂😂
Her yaşın ayrı bir güzelliği var .ben mesala 30 dan sonra buldum kendimi .
kararlarim kimliğim ,yapmak istediklerim hedeflerim ,hepsi bu yaşta oturdu bende. 20 yaşlarda yaptıklarımi düşündükçe ne aptalmisim diyorum 😏

günaydın meoşş
Günaydın minnoşum 💞💞💞💞
Her yaşın ayrı bir güzelliği var .ben mesala 30 dan sonra buldum kendimi .
kararlarim kimliğim ,yapmak istediklerim hedeflerim ,hepsi bu yaşta oturdu bende. 20 yaşlarda yaptıklarımi düşündükçe ne aptalmisim diyorum 😏
Valla ben kendimi bulma konusunda ne derler biraz değil bayağı olgun düşünceli biriyim öyle düşünüyorum tabi evlenince böyle oldum yani ondan öncesi zaten çocuktuk..

Back