• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zorlanacak ama 😶😶😶😶 ilk yavrusu 15 dakikada geliyormuş 2. 1 saat sonra 3. 2 saat sonra doğum ediyormuş canım benim 😐😶
A aaaa.
Bitmeyen bir işkence 😳😳 şok oldum.
İyiki kedi değilim, zaten yılda çok kez doguruyorlar.
Kendimi arabaların önüne atardım😂

A aaaa.
Bitmeyen bir işkence 😳😳 şok oldum.
İyiki kedi değilim, zaten yılda çok kez doguruyorlar.
Kendimi arabaların önüne atardım😂
Yaa bende duyunca şaşırmıştım ben hemen doğuruyorlar sanırdım hep meğer tam tersiymiş bazen son yavrusu saatler sonra geliyormuş yorulunca anne bedeni dinkeniyormuş 😐😐😶

Günaydın cümleten :oops: burda henüz tanışmadığım arkadaşlar varmışş . Ben özge 28 yaşındayım antepliyim 2 kızım var. Uykusuzluğumla ünlüyüm🤣🤣🤣 herkez3 bol köpüklü kahveler diliyorum

Günaydın cümleten :oops: burda henüz tanışmadığım arkadaşlar varmışş . Ben özge 28 yaşındayım antepliyim 2 kızım var. Uykusuzluğumla ünlüyüm🤣🤣🤣 herkez3 bol köpüklü kahveler diliyorum
Günaaaydııınnnnn :KK60: :KK33::KK33::KK33::KK33:
Günaydın canım 💕 Bende 21 yaşındayım Aslen konyalıyım ama Aksarayda yaşıyorum 💕 3 yıllık evliyim çocuk yok

Yaa bende duyunca şaşırmıştım ben hemen doğuruyorlar sanırdım hep meğer tam tersiymiş bazen son yavrusu saatler sonra geliyormuş yorulunca anne bedeni dinkeniyormuş 😐😐😶
Milaluna kanalında görmüşüm canlı enerjik kız doğurdu sonra kalmadı enerji bitti ! 4 yavrusu oldu biri başka birine verdiler öldü

Back