- Emoji Skoru
- 114.426
- Puanlar
- 698
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #8.121
Ne derdun var heleeeSabah akşam geldiğimden beri son ses dinliyorum kız yazık baaa ama kuscam![]()
Sıkılana kadar dinle sıkıntı yok
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne derdun var heleeeSabah akşam geldiğimden beri son ses dinliyorum kız yazık baaa ama kuscam![]()
Bu ne idüğü belirsiz komşu yüzünden dinliyorum kız bile isteye değilNe derdun var heleee
Sıkılana kadar dinle sıkıntı yok![]()
Hahahah cocom yaBu ne idüğü belirsiz komşu yüzünden dinliyorum kız bile isteye değil![]()
AhahahahhaKazen abi daha iyi bilir hatunlar kahvenizi alın eğlenmeye gelinolsun
Allah akıllı merhametli insanlarla karşılaştırsın bacımHahahah cocom ya![]()
AmiiinnnnnAl
Allah akıllı merhametli insanlarla karşılaştırsın bacım![]()
Kesinlikle bazen haftalık menü yapıyorum bazen yapmıyorum tutmuyorNe yemek yapsak derken gençliğimizi yaşayamadığımız günler yaşıyoruz pöf![]()
O an belki başka şey yemek isteyeceksin plan yapınca da değişiyor canın çekinceKesinlikle bazen haftalık menü yapıyorum bazen yapmıyorum tutmuyor
Şu an yapabilirim ne pişirsem diye![]()
Hahahahah pinoş gukdurdun beniBen bunu benzetemedim birseye kıçına bakan karga gibi duruyo bu![]()
Hahahahah pinoş gukdurdun beni![]()
Bende öylee takıldım buaralarr kahvenin üstü herkes ona takılıyorr bende yaptığımda agzı açmış gözleri olan bi kahve vardi benimdeicilmemis kahvenin üzerindeki sekle bakiyoz valla oyle duruyor. Baska bir sekle benzemiyor. Bende cok güldüm çaktırma
![]()
Ohh iyiiBen bugun bi uyudum bi uyudum. 12 ye geliyordu kalktigimda![]()
Ne bu karga şeysi yaBen bunu benzetemedim birseye kıçına bakan karga gibi duruyo bu![]()
Kurbaga gözü agzi gibiBende öylee takıldım buaralarr kahvenin üstü herkes ona takılıyorr bende yaptığımda agzı açmış gözleri olan bi kahve vardi benimde
Aha bu
Eki Görüntüle 2888784
Uğur böceğine benzettim Uğur gelecek demektirBende öylee takıldım buaralarr kahvenin üstü herkes ona takılıyorr bende yaptığımda agzı açmış gözleri olan bi kahve vardi benimde
Aha bu
Eki Görüntüle 2888784
Semazennn.etegi rüzgarda kalkmış .Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Jou
bebeklinick @MssPARE @ASSOSyal @Kahve __Kokusu
D u t sabah kahvesi benden afiyet olsun güzeller
Üzerindeki şekil neye benziyor![]()