- Konu Sahibi Minnosprenses
- #8.101
Dayicigim sen biliyon mu annemin düğününde ben onun kaynındaymışımOda doğruuu![]()
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayicigim sen biliyon mu annemin düğününde ben onun kaynındaymışımOda doğruuu![]()
Hahaha iyimiş söylesem gülerler onlardaDayicigim sen biliyon mu annemin düğününde ben onun kaynındaymışımmigi sopalardan sopa beğen
![]()
Kazen abi daha iyi bilir hatunlar kahvenizi alın eğlenmeye gelinBencede iyi olur da nasıl olacak o![]()
Ömürden ömür gidiyor işteEvet abla gerçekten ufakta olsa bende çok takılıyordum böyle şeylere![]()
Gülerler miHahaha iyimiş söylesem gülerler onlarda![]()
Napsak ki kızHahahaha ahanda aynı ben![]()
Ne yemek yapsak derken gençliğimizi yaşayamadığımız günler yaşıyoruz pöfBende düşünüyorum hergün![]()
Yaaaa ablaaa duygulandirdin beniiiÖmürden ömür gidiyor işte
Güzel Elçinim Allah kalbine ferahlık genişlik versin.şahit olursam izin vermem seni bir şeyin üzmesine
hooop dedik dur orada derim.
![]()
Afiyet kuzu usenmesem bende yapicam da çok üşeniyorum
Erken kalktığım her sabah içerim kuzucum ya alışkanlık olmuş![]()
Sağol kuzum, ben yaparım sanada gel bana hiç üşenmem bakAfiyet kuzu usenmesem bende yapicam da çok üşeniyorum![]()
Ben bilmiyorum anama dedim sana bırakıyorum ben yoruldumm ben hattaaNapsak ki kız![]()
Bu karşı dairenin sabah sabah bu şarkıyı açıp dinlemesindeki amaç ne acaba
sabah akşam bende dinlemek zorunda mıyım yaaa
Ay ne güzel ya ama düzenim tam oturmadı kuzum yapsam iyi olacaktaBen bilmiyorum anama dedim sana bırakıyorum ben yoruldumm ben hattaa
Bigün liste yapiyordumm
Pazara kadar tektek ne yapicagimi yazip
Dolaba asıyordumm kafam öyle rahat ediyordukii
Bugun neyapcam diye orda yazılı duruyordu
Tavsiye ederim![]()
SustumYaaaa ablaaa duygulandirdin beniii
Iyiki varsınn❤![]()
Sabah akşam geldiğimden beri son ses dinliyorum kız yazık baaa ama kuscamUla bende bunu çok dinliyorumm hatta atmıştım burayada ama çok güzell ya
Düzenini oturtturrrAy ne güzel ya ama düzenim tam oturmadı kuzum yapsam iyi olacakta![]()
Amiiinnnn inşaaallahhhhhhSustum
Sen de canım...hep bize kendimizi iyi hissettirecek insanlar denk gelsin. Bu son duamditabi bugünlük
![]()
Oturmadı kerataDüzenini oturtturrr![]()