- 25 Ağustos 2019
- 61.189
- 114.371
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #7.561
Aboovvv hahahahahaah nediceğimi şaşırdım anamm yaaaSıcak sıcak biraz ama
Onu ben severim amaaa alirız hep eşimde sevdi bendeeKeçi sütü peynir varmış eşim severdi bende yedim hiç sevmedim
Valla hiç vaktim olmuyor içmeye işyerinde iş eve gelince iş çamaşirlar bulaşıklar odayı toplama derken ömür gidiyor ömürAyyy bende ya kahve içtim iştahım kesildii
Bakk paremm ben olmasam kimse görmiycek msjını kylurban oll banaa
Aaaaa ee hicmi içmiyorsunuz çay fln mesela
Yaaaa senin işind ehiç durmuyor gıııValla hiç vaktim olmuyor içmeye işyerinde iş eve gelince iş çamaşirlar bulaşıklar odayı toplama derken ömür gidiyor ömür
Aman AllahımBuyrun gelin kahveyeee
Kahve icerlere aliyim şurayaaa
Sana yok kahve içemiyon@MssPARE
Elhan Minnosprenses @Bal Perisi @coconatt @Mavera4268 Kahve __Kokusu athena @zorunlunick @ASSOSyal @Catlak-kurabiye @dut agaci @Lavinia_84 Wilma11 @Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2888363
Nere gidiyokSana gel.gidelim diyorum alıntılara bakmıyorsun
Deme birşey bakisak gözlerimiz konuşsunAboovvv hahahahahaah nediceğimi şaşırdım anamm yaaa
Valla yaYaaaa senin işind ehiç durmuyor gııı
Ben de memnun oldum.Canım istedi He yemedeneline sağlık annenin
Merhaba memnun oldum
Durum hepimizde aynı sanki
Ya bir yapamadım kahve kızafiyet olsun ballım
Baya kısa sürmüş ama öğlen sıcağında boşver ev en iyisi
Canımmm❤❤Aman Allahım
Yok diyemem .. ellerine sağlık canımafiyet şifa olsun.
Ayy işinnaslı bide ooo biride izne çıktımı afedersiinn s.çt.n yaniiiValla yaben işyerinde daha iyi dinleniyorum elemanda bayramdan sonra izine çıkıypr tek kaldım çok yoğunum çoook
Işinn cok zor meleğimmDün akşam çay içtik mesela Kaynanam yapmıştı bahçede içiyorlar hep oturuyorlarvalla bende iki bardak içip içeriye gidiyorum yorgun düşüyorum kızım da babaanneye kaçıyor orada uyuyup getiriyor aşagıya
BakışaluummmmDeme birşey bakisak gözlerimiz konuşsun
Valla bide pazartesi yarım gün izin konusunda anlaşamadık geçen ben çalıştım bu bayramda onun hakkıydı bana birakıyor izine çıkıcam diye ben kabul etmedim biri kalacak bakalımAyy işinnaslı bide ooo biride izne çıktımı afedersiinn s.çt.n yaniii
En sinir olduğum şeydi bende öyle yaşadım
Bombayım ama patlamak üzereyimIşinn cok zor meleğimm
Ama maşaallahh bomba gibisinn
Bakışaluummmm
Gözlerine ölürüm kahvemm
Ayyyyyyhep öyle yapıyolar busefer anlaşamıyosun bianda öyle bi çıkıyolarki anam yaniiValla bide pazartesi yarım gün izin konusunda anlaşamadık geçen ben çalıştım bu bayramda onun hakkıydı bana birakıyor izine çıkıcam diye ben kabul etmedim biri kalacak bakalım
Bide bayramdan sonra 2 hafta aldı izini
valla çok yoğun geçecek biliyorum
Wayyyy sabah gaciyordun süpürgene binipIşinn cok zor meleğimm
Ama maşaallahh bomba gibisinn
Bakışaluummmm
Gözlerine ölürüm kahvemm
Hahahahaha yaaa bana vurmazsann gitmemmWayyyy sabah gaciyordun süpürgene binip
bak hatırladım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?