- 27 Mart 2019
- 29.867
- 109.088
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.541
Sana gel.gidelim diyorum alıntılara bakmıyorsunAfiyet olsun bebis ben ictim temizlik yapiyom bele gel yardim et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana gel.gidelim diyorum alıntılara bakmıyorsunAfiyet olsun bebis ben ictim temizlik yapiyom bele gel yardim et
Nereye şey ediyoruz çekilin litfeeenAllah affetsin
Vaayyy gezmeler tozmalar bizim yerimize de gez kız
Gel gel hoşgeldinNereye şey ediyoruz çekilin litfeeenAllah affetsin
Maşallah size çok güzel cikmissinizYes :))
Parem ne giydigimi merak etti de atayim baari ha didim yanimdaki kızım.
Canım istedi He yemeden eline sağlık anneninevet annem içini temizliyor içini dışına çeviriyor veya makas atıyor öyle güzelce yıkıyor sonra sade tuzlu azıcık kuyruk yapıyla saçta kavuruyor saçın içine birde patlıcan domates biber diziyor oda kızarıyor yağda offfffffffffffffffffffff harika oluyor
Merhaba memnun oldumCoco merhaba...
Durum hepimizde aynı sanki
Ya bir yapamadım kahve kız afiyet olsun ballımBuyrun gelin kahveyeee
Kahve icerlere aliyim şurayaaa
Sana yok kahve içemiyon MssPARE
@Elhan Minnosprenses @Bal Perisi coconatt @Mavera4268 Kahve __Kokusu @athena @zorunlunick @ASSOSyal @Catlak-kurabiye @dut agaci @Lavinia_84 Wilma11 @Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2888363
Baya kısa sürmüş ama öğlen sıcağında boşver ev en iyisiKısa sürdü baya evdeyim
Bizimkiler baya sıkıntılı canim yaaa nasıl olucak bilmiyorum Allah yardım etsin .ya bizimde dedemin köyde evi vardı miras amcamın üstüneydi amcamın gitmiş 12.000 tl ye amcamın oğluna vermiş köy evi baya harabeydi ama alanı baya çoktu bizimkiler birbirine girdi ama neyseki hasar çok olmadı öyle küskünlük olmadı
Çok ayıp çok hemideÖp beni
boğ beni
sev beni aşko oo
Afiyet olsun canım ben bugün süt icicemBuyrun gelin kahveyeee
Kahve icerlere aliyim şurayaaa
Sana yok kahve içemiyon MssPARE
@Elhan Minnosprenses @Bal Perisi coconatt @Mavera4268 Kahve __Kokusu @athena @zorunlunick @ASSOSyal @Catlak-kurabiye @dut agaci @Lavinia_84 Wilma11 @Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2888363
Hahahaha niçun kızzz ne yapıyo sütAfiyet olsun canım ben bugün süt icicem
Niye giiiii millet sabahdan beri aşk yaşıyor bana niye kızdınÇok ayıp çok hemide
Kv keçi sütü getirmiş nisaya çok içen bari dedim faydaliymis keçi sütüHahahaha niçun kızzz ne yapıyo süt
Oooo iç iç ferah ferahhKv keçi sütü getirmiş nisaya çok içen bari dedim faydaliymis keçi sütü
Sıcak sıcak biraz amaOooo iç iç ferah ferahh
Keçi sütü peynir varmış eşim severdi bende yedim hiç sevmedimKv keçi sütü getirmiş nisaya çok içen bari dedim faydaliymis keçi sütü
Ayyy bende ya kahve içtim iştahım kesildiiO değilde ben acıktım yahu☺
Aaaaa ee hicmi içmiyorsunuz çay fln meselaKahve yok işyerinde valla tatilden geleli neredeyse bi hafta oldu evde içemedim
Tuzlu dimi sert bende sevmedimKeçi sütü peynir varmış eşim severdi bende yedim hiç sevmedim