Ayyy bende ya kahve içtim iştahım kesildii
Bakk paremm ben olmasam kimse görmiycek msjını kylurban oll banaa🙈🙈

Aaaaa ee hicmi içmiyorsunuz çay fln mesela
Valla hiç vaktim olmuyor içmeye işyerinde iş eve gelince iş çamaşirlar bulaşıklar odayı toplama derken ömür gidiyor ömür 😬😬

• Üzgünüm
Reactions: Jou
  • Muhteşem
Dün akşam çay içtik mesela Kaynanam yapmıştı bahçede içiyorlar hep oturuyorlar 😅 valla bende iki bardak içip içeriye gidiyorum yorgun düşüyorum kızım da babaanneye kaçıyor 😅😅 orada uyuyup getiriyor aşagıya

• Komik
Canım istedi He yemeden 😋 eline sağlık annenin 🥰

Merhaba memnun oldum 💙

:kusmuk: :kusmuk: :KK53:

Durum hepimizde aynı sanki 🤭🤭

Ya bir yapamadım kahve kız 😔 afiyet olsun ballım 😋

Baya kısa sürmüş ama öğlen sıcağında boşver ev en iyisi 🤭
Ben de memnun oldum. :KK68:
Geldiğin gün denk gelemedim. Geç oldu ama hoş geldin canım. :KK68:ismin çok tatlı :super:

Valla ya 😂😂 ben işyerinde daha iyi dinleniyorum elemanda bayramdan sonra izine çıkıypr tek kaldım 🙄🙄 çok yoğunum çoook
Ayy işinnaslı bide ooo biride izne çıktımı afedersiinn s.çt.n yaniii
En sinir olduğum şeydi bende öyle yaşadım

Dün akşam çay içtik mesela Kaynanam yapmıştı bahçede içiyorlar hep oturuyorlar 😅 valla bende iki bardak içip içeriye gidiyorum yorgun düşüyorum kızım da babaanneye kaçıyor 😅😅 orada uyuyup getiriyor aşagıya
Işinn cok zor meleğimm
Ama maşaallahh bomba gibisinn:rolleyes::rolleyes:
Deme birşey bakisak gözlerimiz konuşsun :KK15:
Bakışaluummmm
Gözlerine ölürüm kahvemm:KK37::KK37:

Ayy işinnaslı bide ooo biride izne çıktımı afedersiinn s.çt.n yaniii
En sinir olduğum şeydi bende öyle yaşadım
Valla bide pazartesi yarım gün izin konusunda anlaşamadık geçen ben çalıştım bu bayramda onun hakkıydı bana birakıyor izine çıkıcam diye ben kabul etmedim biri kalacak bakalım
Bide bayramdan sonra 2 hafta aldı izini
valla çok yoğun geçecek biliyorum

• Beğen
Valla bide pazartesi yarım gün izin konusunda anlaşamadık geçen ben çalıştım bu bayramda onun hakkıydı bana birakıyor izine çıkıcam diye ben kabul etmedim biri kalacak bakalım
Bide bayramdan sonra 2 hafta aldı izini
valla çok yoğun geçecek biliyorum
Ayyyyyyhep öyle yapıyolar busefer anlaşamıyosun bianda öyle bi çıkıyolarki anam yanii

Back