- 25 Ağustos 2019
- 61.144
- 114.176
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.061
Ne gibi farklı kızz bardaklada ilkkez görüyorum simdi farkettimOhhh yarasın kalpler birmiş ballım
Ay bu defa ben farklı bir kahve yaptım çok yumuşmuş bu![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi farklı kızz bardaklada ilkkez görüyorum simdi farkettimOhhh yarasın kalpler birmiş ballım
Ay bu defa ben farklı bir kahve yaptım çok yumuşmuş bu![]()
3 ay önce kadar internetten baharat mı ne almıştım yanında kahve göndermişler kaç aydır elim gitmemişti hiç bugün dedim bir deneyeyim nasılmış.Ne gibi farklı kızz bardaklada ilkkez görüyorum simdi farkettim![]()
Heee anladımmmm3 ay önce kadar internetten baharat mı ne almıştım yanında kahve göndermişler kaç aydır elim gitmemişti hiç bugün dedim bir deneyeyim nasılmış.
Acayip yumuşak bir kahve imiş ben serte alışmışım yada ondan
Bardak değil o süvari deniyor buna kuzucum. Bu ara genelde süvari içiyorum kahveyi nasıl olduysa![]()
Sanada bal şeker olsun kuzucumHeee anladımmmm
O zaman afiyet olsun meleğiimmm❤❤
Ķızz yokyokk nerdeeeeeeeeeSanada bal şeker olsun kuzucumbizden başka içen yok herhalde
![]()
Herkes kayıp zaten bir sen bir benĶızz yokyokk nerdeeeeeeeee![]()
Ooo keyifler on numero nickom
Yaaaa kız Allah söyletsin hadi inşallah, Amin çok amin sanada banadaBirde bebekkk![]()
Amin amin amiiinnnnYaaaa kız Allah söyletsin hadi inşallah, Amin çok amin sanada banada![]()
Süvari demistin dimiiiiJou
bebeklinick @MssPARE @Kahve __Kokusu
Minnosprenses @Catlak-kurabiye @dut agaci daha başka kim vardı acaba afiyet olsun
![]()
Süvari, senin dediklerin neydiSüvari demistin dimiiii
Benimki kötü yaSüvari, senin dediklerin neydi![]()
Pinoosssssss canımmm nasil oldunBen geldiiiiiim
Iyiyim canım iyileştim, sadece basim dönüyor, birazcıkta halsizlikPinoosssssss canımmm nasil oldun
Ayyy benimde hic boyle halim yokkk yaIyiyim canım iyileştim, sadece basim dönüyor, birazcıkta halsizlik![]()
Kendilerine has bir tarzla söylüyorlardır birdeBenimki kötü ya
Tarzı hususi .
Tarsusi diye kisaltiyorlar bır de
Bu sıcakta çekilmiyor en güzel bahanede hazir coronaaaaAyyy benimde hic boyle halim yokkk ya
Bi tugafımm bi misafirlikteydim kahvaltıya
Gidene kadar eve gelene kadarr sucuk gibi oldum
Resmen ter içinde bunebiçim bi hava ya
Eve geldim anne dedim tövbe biri çağırdımı bizi bundan sonr akendileri gelsin cekemiyorum bu havada dedim![]()
Evett yaaa geldim geleli anneme herkes çağırıyo beni ama artık çekemiyorum heleki bu havada hicbiryere gidemiyoruzz eşimin arabasina bindigim anda hemen klimayi aç diyorumBu sıcakta çekilmiyor en güzel bahanede hazir coronaaaa![]()