- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.041
He mezuniyetin de hayırlı olsun canim
Jou
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuvarlanayrum haburda ballumYaa ne güzell olsunn❤
Hahahahah şöyle yuvarlan dönn öteye biyereee olsunn uykun kaçmazsa yatsıdan sonea gel içehhh
Tessekur ederimm emmacımm❤He mezuniyetin de hayırlı olsun canim Jou
Hahaha aynen ya gunduz ictim uykum geldi uyumusummYuvarlanayrum haburda ballum
Beni kahve falan etkilemiyor içerim 5 dk sonra güzel uyurum
Açıktan okudum benimki epey zor olduCahilce soruyom, cocuk gelisimi kaç yıl okunuyor? Jou Eltim de cocuk gelisimi mezunu, yeni bitirmis
Güzel bölüm tebrik ederim, Allah hayırlı kapılar açsın sana.Tessekur ederimm emmacımm❤
Hahaha aynen ya gunduz ictim uykum geldi uyumusumm
Açıktan okudum benimki epey zor oldu
Okurken babamı kaybettimm ardında caliştımm sonra o derslere aklimı veremedim kafam almıyordu artıkk gitmedim haftasonlara derslere sonra evlendimm acıktan da busefer giremedim 2 sene araya korona girdi tabii olmadıı
Ensonda 3 ayda online oldu sınavv 3 ayda hepsini verdimm hemen bittii
Hahaha dogru tessekürr ederimm genede ❤Güzel bölüm tebrik ederim, Allah hayırlı kapılar açsın sana.
Bizim sulaleye de bir cocuk gelisimci lazımdı, iyi ki geldi bu tatlı gelin
Harika değil miBen orasını yemiyorum kız beyinide faydalı diye bir defa yedim yüzümü buruştura buruştura
Kelle paça, işkembe falan çok severim bol sarımsaklı acılı olacak birde Öffff
Aslında anne baba secmeyince çocukta seçmez diye düşünüyorum.Tabii yerim gene.
İlikleri de yerim faydasi icin. Simdi kizima veriyorum ilikleri. Hep yerdi ama gecen sene yemedi, 5 yaşında secmeye başladı, yumusak yiyeceklerden hoslanmiyor kuzucuk
Benim annem babam yer çocuklar yemez bizdeAslında anne baba secmeyince çocukta seçmez diye düşünüyorum.
Yanılgı mi ?
Gerçi doğru .Benim annem babam yer çocuklar yemez bizde
Bı böyle igrenc bı ilik var.Uzayan ilik mi
One beeee
Değil sankiHava sıcaklığına göre olabilir mi kız bizde yaz aylarında çorba hiç içmeyiz kış gelince her gün çorba
Inşallah senin çocuk markette ağlayan çocuklar gibi ben beyinnnn isterim kelle paça isterimm diye ağlar eziyet ederGerçi doğru .
Annem babam yer .
Ablalarim assssla yemezler.
Ben heryerine dadanmış durumdayim masallah
İnşallah aklı başında bı çocuk olur da kendini yerlere atarak ağlamazInşallah senin çocuk markette ağlayan çocuklar gibi ben beyinnnn isterim kelle paça isterimm diye ağlar eziyet eder
AabboovvvvvvBı böyle igrenc bı ilik var.
Onu sevmiyorum.
Bide kemiğin içinden tutup çekince sunerek uzayarak gelen var o güzel
Yaaaaaaaa afiyet olsun beeeee bende tam zamanında yaptım haaaaJou bebeklinick MssPARE Kahve __Kokusu Minnosprenses Catlak-kurabiye D u t daha başka kim vardı acaba afiyet olsun
Ohhh yarasın kalpler birmiş ballım
Sormadan yapınca daha iyi oluyor sanki sorunca başımıza iş açıyoruzDeğil sanki
Hep içerdi .
Neyse sormadan yaptım hopur hopur içti maşallah şifa olsun ne diim