• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende kahve attim benimkini niye gormedin🤔🤔

Tanışalımmı 🤪
Beni etiketlemediysen görmem kuzum.
Syafayi gezmiyorum ki 🤷 etiket bildirimine bakıp cikiyorum genelde.

Gerçi bazen etiketlendigimde de gormedigim oluyor ama o zamanlar bildirim gelmiyorb nasıl oluyorsa

Ehh işte gene aynıyımm kolum biraz yanıyo aloe vera sürdüm ama gene biraz acıyo beyaz tenliyim anında yaktı beni güneş🙄 başımda hala ağrıyo
Gün içinde birkaç defa soğuk duş al canım. Aloe vera nem dengesini korur çok iyi... tekrar geçmiş olsun. Bir de bol su iç tamam mı?

• Beğen
Reactions: Jou
Kimseye etiketim gitmemiş doğru düzgün bidaha atayeemm 😀

Kahve deyip geçmemek lazım, bazen bir kahvede kaybolursunuz, bazen umut bulursunuz.

Güzellikleriiimmmmm 🌹

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Minnosprenses Minnosprenses Cookiie Cookiie BlueBerry4268 BlueBerry4268
Simurgp Simurgp Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bebeklinick bebeklinick ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. MssPARE MssPARE D u t D u t coconatt coconatt Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Lavinia_98 Lavinia_98 athena athena

20210712_135618.jpg

kız allah seni ne etmye afiyet olsun balım bana dua edin için sıkılıyor

• Beğen
Reactions: Jou
D u t D u t üyelik iptali yapmış. Forumda saçma sapan konulardaki yorumları okuyunca çıldırıyorum bazen. Kendimi cevap vermemek için zor tutuyorum. İnsanlarla dalga gecilirken seyirci kalmaya hiç tahammülüm kalmadı...kavga etmekten tartışmaktan da nefret ederim. Dün gece üyelik iptali yapsam mı acaba aklımdan geçti ..başka türlü bırakmak gerçekten zor ..sonra sevdiğim insanlar var özlerim sonuç dut ağacinin gidişine çok üzüldüm. Acaba o da mi benim gibi hayal kırıklıkları yaşadı dost bildiği insanlardan ummadığı şeyler mi duydu gördü... :KK14:

D u t D u t üyelik iptali yapmış. Forumda saçma sapan konulardaki yorumları okuyunca çıldırıyorum bazen. Kendimi cevap vermemek için zor tutuyorum. İnsanlarla dalga gecilirken seyirci kalmaya hiç tahammülüm kalmadı...kavga etmekten tartışmaktan da nefret ederim. Dün gece üyelik iptali yapsam mı acaba aklımdan geçti ..başka türlü bırakmak gerçekten zor ..sonra sevdiğim insanlar var özlerim sonuç dut ağacinin gidişine çok üzüldüm. Acaba o da mi benim gibi hayal kırıklıkları yaşadı dost bildiği insanlardan ummadığı şeyler mi duydu gördü... :KK14:
abla ben sana anlatırım gelecek bir süre yok 😍 ama sen gitme

Back