- 25 Ağustos 2019
- 61.136
- 114.147
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.561
Hahahahahahah
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Damarıma basmayun uleennnnn
![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk26.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahahah
Ellerine sağlık canımKahve deyip geçmemek lazım, bazen bir kahvede kaybolursunuz, bazen umut bulursunuz.
Güzellikleriiimmmmm
Elhan
Minnosprenses
Cookiie
BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
bebeklinick
MssPARE
ASSOSyal
coconatt
D u t
Kahve __Kokusu
Lavinia_98
athena
Eki Görüntüle 2887266
Ablaaa hosgeldiinn nasılsın❤Ellerine sağlık canımsen gibi şifa oluyor kalbe
![]()
Hoş buldum canımAblaaa hosgeldiinn nasılsın❤
Ehh işte gene aynıyımm kolum biraz yanıyo aloe vera sürdüm ama gene biraz acıyo beyaz tenliyim anında yaktı beni güneşHoş buldum canımiyiyim ben. Sen nasıl oldun biraz rahatladın mı?
Bende kahve attim benimkini niye gormedinLavinya çıkaramadım merhabalar
Tanışalım mi
Beni etiketlemediysen görmem kuzum.Bende kahve attim benimkini niye gormedin
Tanışalımmı![]()
Etiketledim yaa günahimı alıyorsunuzBeni etiketlemediysen görmem kuzum.
Syafayi gezmiyorum kietiket bildirimine bakıp cikiyorum genelde.
Gerçi bazen etiketlendigimde de gormedigim oluyor ama o zamanlar bildirim gelmiyorb nasıl oluyorsa
Gün içinde birkaç defa soğuk duş al canım. Aloe vera nem dengesini korur çok iyi... tekrar geçmiş olsun. Bir de bol su iç tamam mı?Ehh işte gene aynıyımm kolum biraz yanıyo aloe vera sürdüm ama gene biraz acıyo beyaz tenliyim anında yaktı beni güneşbaşımda hala ağrıyo
Tamam ablammm canım canımm ❤❤Gün içinde birkaç defa soğuk duş al canım. Aloe vera nem dengesini korur çok iyi... tekrar geçmiş olsun. Bir de bol su iç tamam mı?
Ellerine sağlık bebeğim afiyet olsun,Kimseye etiketim gitmemiş doğru düzgün bidaha atayeemm
Kahve deyip geçmemek lazım, bazen bir kahvede kaybolursunuz, bazen umut bulursunuz.
Güzellikleriiimmmmm
Elhan
Minnosprenses
Cookiie
BlueBerry4268
Simurgp
Catlak-kurabiye
bebeklinick
ASSOSyal
MssPARE
D u t
coconatt
Kahve __Kokusu
Lavinia_98
athena
Eki Görüntüle 2887408
Bebişuuummmm nerelerdesiiinnnnnnEllerine sağlık bebeğim afiyet olsun,![]()
kız allah seni ne etmye afiyet olsun balım bana dua edin için sıkılıyorKimseye etiketim gitmemiş doğru düzgün bidaha atayeemm
Kahve deyip geçmemek lazım, bazen bir kahvede kaybolursunuz, bazen umut bulursunuz.
Güzellikleriiimmmmm
Elhan
Minnosprenses
Cookiie
BlueBerry4268
Simurgp
Catlak-kurabiye
bebeklinick
ASSOSyal
MssPARE
D u t
coconatt
Kahve __Kokusu
Lavinia_98
athena
Eki Görüntüle 2887408
Sıkma caninı beeeekız allah seni ne etmye afiyet olsun balım bana dua edin için sıkılıyor
abla ben sana anlatırım gelecek bir süre yokD u t üyelik iptali yapmış. Forumda saçma sapan konulardaki yorumları okuyunca çıldırıyorum bazen. Kendimi cevap vermemek için zor tutuyorum. İnsanlarla dalga gecilirken seyirci kalmaya hiç tahammülüm kalmadı...kavga etmekten tartışmaktan da nefret ederim. Dün gece üyelik iptali yapsam mı acaba aklımdan geçti ..başka türlü bırakmak gerçekten zor ..sonra sevdiğim insanlar var özlerim sonuç dut ağacinin gidişine çok üzüldüm. Acaba o da mi benim gibi hayal kırıklıkları yaşadı dost bildiği insanlardan ummadığı şeyler mi duydu gördü...
![]()