- 18 Kasım 2020
- 20.572
- 49.643
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O erkekk sanıp düzeldiğimiz zamandı hahahaahBen vermem
Benim değil mi vermeyecem
Kızlar seni erkek zannetmiş ya benim düşüncelerde kaymıyor değil o tarafa bak kolla kendini![]()
![]()
![]()
O erkekk sanıp düzeldiğimiz zamandı hahahaah
Erkek sandıklarında yanaşmıyolardı bile bana
kız ayıp herkesten istenmez![]()
yok yok kız merak etmeyin ben tescilledim![]()
Kız minnoş ses kaydı attı mı bu hatun![]()
attı canım attı![]()
Uleennn resim bile attıımmmmmm dutun tipiğindee
Damarın tutmasın aman diyimYeter daaa amaa yavvv tutturdunuzz erkek bana gece gece![]()
Muaahhhh
Belki fotoyuda başka yerden buldun dediler ya o geldi aklıma şimdiUleennn resim bile attıımmmmmm dutun tipiğindee![]()
Allah korusunnnn allaaaaaahhhhhh öyle birsey yokkBelki fotoyuda başka yerden buldun dediler ya o geldi aklıma şimdi![]()
Allah korusunnnn allaaaaaahhhhhh öyle birsey yokksusss milletin kafasını karıştırma simdiiii
![]()
Ödem varsa atayım de mibenimde en çok içtiğim çay![]()
Eve alışmaya fırsat kalmadı ya sürekli iş yapıyorum herifte ütüydü yemekti ister durur işler tamamen bitene kadar birgün birbirimizi boğazlayacaz o olacak
Tam yerleşemediniz demekki dimiEve alışmaya fırsat kalmadı ya sürekli iş yapıyorum herifte ütüydü yemekti ister durur işler tamamen bitene kadar birgün birbirimizi boğazlayacaz o olacak![]()
Yok kız işe başladı benimki hemen, ağır kaldırılacak kutuları camları falan hep o geldiğinde yapabildiğimiz kadar yapıyoruz ondan bitmedi. Evde olsaydı biterdi şimdiyeTam yerleşemediniz demekki dimi
Bizede oluyo o![]()
Kız adın çıkmayagör işte bak inmiyor aşağı
![]()
Allah korusunnnn allaaaaaahhhhhh öyle birsey yokksusss milletin kafasını karıştırma simdiiii
![]()
Sisttt duydum konuşmalarınızı ne diyorsunuz biraz sessiz konusunBelki fotoyuda başka yerden buldun dediler ya o geldi aklıma şimdi![]()
Evettttt iyi ypaiyorsunuz agır an şeyleri kaldırma bosverr yerlesırsiniz yavas yavas aceleniz ne bide çok yorucu evi taşı götür yerlestirrrYok kız işe başladı benimki hemen, ağır kaldırılacak kutuları camları falan hep o geldiğinde yapabildiğimiz kadar yapıyoruz ondan bitmedi. Evde olsaydı biterdi şimdiye
Normalde bile bazen birbirini çekemiyor insan di mi![]()
Duyan sen ol hele bunları atlatmış biri olarakSisttt duydum konuşmalarınızı ne diyorsunuz biraz sessiz konusun![]()
Eneeeeeee kızzzSisttt duydum konuşmalarınızı ne diyorsunuz biraz sessiz konusun![]()