- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.421
İlk fotoda at ne güzel bakmış objektife
Dimii ablaa beni beğendiiiİlk fotoda at ne güzel bakmış objektifegülüyor gibi sana
Sevdiceginleİstanbuldayım canim oglum yuzunden ufak diye gitmedim. Suyu sevmiyordu, cikin diye agliyordu. Oyle olunca oturdugum yerde havuz vardi oraya girerim dedim. Dibinde olunca yarin girerim diyorsun onada girmedim. Arkası corona bu sene tatile gidicem insaaaaalllaaaahhh
Ah canım annem ve abimle kalıyorum, suanda. Abime ters, gidersem huzursuzluk çıkarır.Sevdiceginle
Teyzosunun mu
Evet teyzemin torunları üçüzler annem bakıyor onlara by gün 6 yaşına girdiler kocaman oldular maşallahTeyzosunun mu
Aşkom nasılsın küstün mü bize
Vallahii küstümmm hiç msjimi gormüyosunuz anca beğeni çekip gidinn vallahii aglıcammAşkom nasılsın küstün mü bize
Vallahii küstümmm hiç msjimi gormüyosunuz anca beğeni çekip gidinn vallahii aglıcamm
Bende öylee yaaa okadar uzunlar bile yazdığım olduu bazen pareninde msjını alıntı yapıpp yazıyorum uzunca yazmıştım anamm bi beğeni yaptı gittiiben ölem mi sabahtan beri bir Allahin kulu yok, bi ara sen geldin o kadar. Gun bitmedi, kkda hareket 0 di. Cok yalniz kaldim cooook
Yolalim bunlarin hepsine biz en iyisiBende öylee yaaa okadar uzunlar bile yazdığım olduu bazen pareninde msjını alıntı yapıpp yazıyorum uzunca yazmıştım anamm bi beğeni yaptı gittii
Bencede yollllYolalim bunlarin hepsine biz en iyisi
Ama ben saat 3 den sonra hiç girmedim kiVallahii küstümmm hiç msjimi gormüyosunuz anca beğeni çekip gidinn vallahii aglıcamm
Seni suclamiyorum işin vardı dua et geçirmiştim kafanaAma ben saat 3 den sonra hiç girmedim ki
Bisey yazmadin ki joum bende bildirim filan bişey yok
Yavv yazdimm yaaaBisey yazmadin ki joum bende bildirim filan bişey yok
Haa. Ay biyabdan telde konuşuyorum ondan mı cevapsız bıraktım ki.Yavv yazdimm yaaa
Kaynanamdayım fln diye
Bak onu atmıssınn bekliyom bekliyom zorunlu cvp yazacka alla allaa diyorum nerde bu kızzz kime ne daldıı sohbetlereHaa. Ay biyabdan telde konuşuyorum ondan mı cevapsız bıraktım ki.
Evet okudum onu.
Beğeni filan attım mi acaba bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?