- 18 Kasım 2020
- 20.572
- 49.643
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.461
En sevdiğim enerjik şarkı vuhuuuuuuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde en çok içtiğim çayGünaydın. Kiraz sapı çayı içiyom.
BebeğimmRöraayyyddddııınnnnnnnn lavviiimmmm❤❤
Afiyet olsun erisin yağlarGünaydın. Kiraz sapı çayı içiyom.
Benimde enerji veriyor yaa yoksa yine size saç konusu açarımEn sevdiğim enerjik şarkı vuhuuuuuuuuu
Napiyosun bitanemmBebeğimm
Afiyet olsun erisin yağlar
Benimde enerji veriyor yaa yoksa yine size saç konusu açarım
Kaçgundür pek yoktun kıźzzzzzGünaydın kuzlarr❤
Bütün işler duruyor uzanıyor um keyif yapıyorumNapiyosun bitanemm
Günaydın canımGünaydın kuzlarr❤
Yat aşşağaaa yaaa bırak evi meviBütün işler duruyor uzanıyor um keyif yapıyorum
Kuzum dün misafir vardı giremedim bugün ev işlerim var öğle sonuna girerim ancak sen nasılsın kuşumKaçgundür pek yoktun kıźzzzzz
GünaydınGünaydın canım
Ehhh işte bitanem ya dün denize gittikk gidelim derken şoka girdikk 4 veya 5 sene once giderdik hep evlenincede firsat olmadi cok temizdi onceden dün gittik şoka girdik deniz piss resmen yaaa bikere girdim ama şemsiye altında olmama rağmen kollarım sırtım yüzüm heryerim yandı kulağım ağrıyo resmen bana göre olmaz olduu bu plaj işi kollarım hele ateş içinde Kahve __Kokusu aloe vera sür dedi onu denedim azcıkta olsa hafifledi birazKuzum dün misafir vardı giremedim bugün ev işlerim var öğle sonuna girerim ancak sen nasılsın kuşum
Devam et aloveraya geçer canım bir kaç güne beyazsın ya ondan çok etkilemis bende aynen sen gibi olurumEhhh işte bitanem ya dün denize gittikk gidelim derken şoka girdikk 4 veya 5 sene once giderdik hep evlenincede firsat olmadi cok temizdi onceden dün gittik şoka girdik deniz piss resmen yaaa bikere girdim ama şemsiye altında olmama rağmen kollarım sırtım yüzüm heryerim yandı kulağım ağrıyo resmen bana göre olmaz olduu bu plaj işi kollarım hele ateş içinde Kahve __Kokusu aloe vera sür dedi onu denedim azcıkta olsa hafifledi biraz
Heee kızzz beyazım bide anında etkiledi beni halam bendne çok durdu guneşee başımda ağrıyo resmennn çarptı benii galibaDevam et aloveraya geçer canım bir kaç güne beyazsın ya ondan çok etkilemis bende aynen sen gibi olurum
aç kız canın sağolsunBebeğimm
Saçının tellerine kurban hele yaaaaaaBebeğimm
Kalktım valla yoksa kötü olur herşeyYat aşşağaaa yaaa bırak evi mevi
Bitirdinmi bareeKalktım valla yoksa kötü olur herşey
Yoooo hepsi duruyor ömür biter iş bitmez doğruymuşBitirdinmi baree