- 25 Ağustos 2019
- 61.135
- 114.142
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.401
Yok ki, girdim denize flnda sasirdim hepten bide beyaz tenliyimPisersin orda suya girmesende dusta islan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ki, girdim denize flnda sasirdim hepten bide beyaz tenliyimPisersin orda suya girmesende dusta islan
Adam dikkat et canim kızarma bide. Su cok mu kotuYok ki, girdim denize flnda sasirdim hepten bide beyaz tenliyim
Hep yeşil yeşil seyler var yaa çok temizdii zamanındaa şoka girdik halamlaa 4 sene önce gledik en son cok güzeldii hiç beklemiyodukAdam dikkat et canim kızarma bide. Su cok mu kotu
Deniz salyasi miHep yeşil yeşil seyler var yaa çok temizdii zamanındaa şoka girdik halamlaa 4 sene önce gledik en son cok güzeldii hiç beklemiyoduk
Yokyok o olsa beyaz birsey olurdu piss yanıDeniz salyasi mi
Bosver rivayı istnabulda işteRiva nere bilmiyorum ki ben eneze gidicem buyuk ihtimalle
Eriklimi kızz erikli teeeeee nerde anasinın gözünde resmen biz bize en yakın yer burası amann bi gidelim dedi halam kıramadım yoksa ben çekemiyorum artık guneşin altındaOooo iyiymiskiz ordaki rivayi biliyorum. Oraya gidene kadar erikli ye veya eneze gitseydiniz ya belki daha yakin sana. Ayrica egeye giriyorsun.
Kaynana niye sende2 senenin acısını çıkaremmm sonra daha bayramdan gidemem böyle gezemem artik kaynanamda sabah aksam evde![]()
Kaynanamdayım yaniii kuzu eşim iki hafta izne çıkıyor annemde köydeKaynana niye sende
Neden pina.nerede yaşıyorsun ?Bende istiyorumayagimi 5 senedir denize sokmadim.
İstanbuldayım canim oglum yuzunden ufak diye gitmedim. Suyu sevmiyordu, cikin diye agliyordu. Oyle olunca oturdugum yerde havuz vardi oraya girerim dedim. Dibinde olunca yarin girerim diyorsun onada girmedim. Arkası corona bu sene tatile gidicem insaaaaalllaaaahhhNeden pina.nerede yaşıyorsun ?
Düğünü bitirmekle uğrastim.Kızlar nerdesiniz??Jou
Minnosprenses @MssPARE
Simurgp
Elhan @Mi-Ok Yun @Nosking
bebeklinick
clara ................
Hiç ses sedanız çıkmıyor Kahve içen yokmu???
Mavişim ufak ufak kurtul ileriki yaşlarda çok zorlanirsin bebeğim...planların arasına al keyifle acele etmeden bir bakmışsın rahatlamışsın. Teşekkür ederim içtiğin her kahve çay şifa olsun sana da...sevgiyle geçsin gecenAbla senin 6 kilon varmış benim en az 20 kilom var 6 kiloya kurban oluyumAfiyet bal şeker olsun bu arada
![]()
Gozun aydin canımDüğünü bitirmekle uğrastim.
Bitti şükür.
Evimdeyim.
Teşekkürler.Gozun aydin canım