• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

😊😊😊😊😊☕☕

Eklentiler

• 16260145499031301722014.jpg
    16260145499031301722014.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 21
Oooo iyiymis 🤣🤣🤣 kiz ordaki rivayi biliyorum. Oraya gidene kadar erikli ye veya eneze gitseydiniz ya belki daha yakin sana. Ayrica egeye giriyorsun.

Oooo iyiymis 🤣🤣🤣 kiz ordaki rivayi biliyorum. Oraya gidene kadar erikli ye veya eneze gitseydiniz ya belki daha yakin sana. Ayrica egeye giriyorsun.
Eriklimi kızz erikli teeeeee nerde anasinın gözünde resmen biz bize en yakın yer burası amann bi gidelim dedi halam kıramadım yoksa ben çekemiyorum artık guneşin altında

Neden pina.nerede yaşıyorsun ?
İstanbuldayım canim oglum yuzunden ufak diye gitmedim. Suyu sevmiyordu, cikin diye agliyordu. Oyle olunca oturdugum yerde havuz vardi oraya girerim dedim. Dibinde olunca yarin girerim diyorsun onada girmedim. Arkası corona bu sene tatile gidicem insaaaaalllaaaahhh

Abla senin 6 kilon varmış benim en az 20 kilom var 6 kiloya kurban oluyum 😂😂😂 Afiyet bal şeker olsun bu arada 💕💕
Mavişim ufak ufak kurtul ileriki yaşlarda çok zorlanirsin bebeğim...planların arasına al keyifle acele etmeden bir bakmışsın rahatlamışsın. Teşekkür ederim içtiğin her kahve çay şifa olsun sana da...sevgiyle geçsin gecen :KK60: :KK200:

Back