- 5 Haziran 2021
- 4.613
- 19.971
- 158
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.301
Etiket i beceremiyorum günaydın tatlımEtiket yap baby görmüyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etiket i beceremiyorum günaydın tatlımEtiket yap baby görmüyorlar
Günaydın tatlımmmEtiket i beceremiyorum günaydın tatlım
Lavviiiimmmmmmmm niye etiketlemedin gııı bende diyom niye sessiz bugüünnnnnNapyonuz bakemm
Nedüyceennn bana de bana bana banaaaNiye kimse yok heyy millet toplanın hele bir şey diyecem
Sosyalimmm nasilsuunnnnnnKahve var mı kahve
LavinyaammNapyonuz bakemm
Iyiyim kuzum sen nasilsin kahve yaptim içen yok muSosyalimmm nasilsuunnnnnn
Ayy bebeğimm hiç içesim yokk okadar halsizımkiIyiyim kuzum sen nasilsin kahve yaptim içen yok mu
Aaa niye beybim nazar mı değdi sanaAyy bebeğimm hiç içesim yokk okadar halsizımki
Ayyy yok bebeğimmm kasıklarım ağrıyorr adetimde gecikti korkuyorumm genemi koronadan diye gecen ay olamadım aradan 26 gün geçti gene korkuyorum insaallahhtaa hamileyimde ondan olmuyorummduurrr bak sen kahve dedinn dayanamadımm kahve yapıyorum şuan sosyalimm yalnız kalmasın dedimm❤❤⚘⚘Aaa niye beybim nazar mı değdi sana
Inş hamileliktir canım benim, rabbim gönlüne göre nasip etsin inş mübarek ezanlar okunurken tez zamanda yüzünü güldürsün kuzu yap kuzum afiyet olsun, keyif kahvelerin olsunAyyy yok bebeğimmm kasıklarım ağrıyorr adetimde gecikti korkuyorumm genemi koronadan diye gecen ay olamadım aradan 26 gün geçti gene korkuyorum insaallahhtaa hamileyimde ondan olmuyorummduurrr bak sen kahve dedinn dayanamadımm kahve yapıyorum şuan sosyalimm yalnız kalmasın dedimm❤❤⚘⚘
Sosyaliimm kurban olem sağaaa bennnn❤❤❤❤❤ amiinn nasıll nasipse öyledir be kuzummmInş hamileliktir canım benim, rabbim gönlüne göre nasip etsin inş mübarek ezanlar okunurken tez zamanda yüzünü güldürsün kuzu yap kuzum afiyet olsun, keyif kahvelerin olsun
Dostlarla içilen kahve neşedir kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer⚘⚘⚘
USER=70186] Elhan [/USER]
Catlak-kurabiye
Minnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268 @zorunlunick MssPARE ASSOSyal coconatt @dut agaci Kahve __Kokusu
Morrmeneksee
Lavinia_98
Mcz09 @pina
athena
Eki Görüntüle 2886162
Afiyet ball seker olsunnn kuuzzzzzxx
Sana da balim sifa olsunnn❤Afiyet ball seker olsunnn kuuzzzzzxx
NasılsınnSana da balim sifa olsunnn❤
Tatlım benim afiyet olsun.Dostlarla içilen kahve neşedir kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer⚘⚘⚘
Elhan
Catlak-kurabiye
Minnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268 @zorunlunick MssPARE ASSOSyal coconatt @dut agaci Kahve __Kokusu
Morrmeneksee
Lavinia_98
Mcz09 @pina
athena
Eki Görüntüle 2886162