• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaa niye beybim nazar mı değdi sana🤷‍♀️
Ayyy yok bebeğimmm kasıklarım ağrıyorr adetimde gecikti korkuyorumm genemi koronadan diye gecen ay olamadım aradan 26 gün geçti gene korkuyorum insaallahhtaa hamileyimde ondan olmuyorummduurrr bak sen kahve dedinn dayanamadımm kahve yapıyorum şuan😍😍 sosyalimm yalnız kalmasın dedimm❤❤⚘⚘

Ayyy yok bebeğimmm kasıklarım ağrıyorr adetimde gecikti korkuyorumm genemi koronadan diye gecen ay olamadım aradan 26 gün geçti gene korkuyorum insaallahhtaa hamileyimde ondan olmuyorummduurrr bak sen kahve dedinn dayanamadımm kahve yapıyorum şuan😍😍 sosyalimm yalnız kalmasın dedimm❤❤⚘⚘
Inş hamileliktir canım benim, rabbim gönlüne göre nasip etsin inş mübarek ezanlar okunurken 🙏💜 tez zamanda yüzünü güldürsün kuzu🤗🤩😍 yap kuzum afiyet olsun, keyif kahvelerin olsun🍒🍒💋

Dostlarla içilen kahve neşedir kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer⚘⚘⚘

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Minnosprenses Minnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268 @zorunlunick MssPARE MssPARE ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. coconatt coconatt @dut agaci Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
Morrmeneksee Morrmeneksee
Lavinia_98 Lavinia_98
Mcz09 Mcz09 @pina
athena athena

20210710_131619.jpg

Tatlım benim afiyet olsun. :KK60:
Sosyalimin dualarına tüm içtenligimle amin diyorum. :dua::dua: kalbindeki niyetlerin hakikate dönüşsün.

Back