- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.863
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.261
Eveeet hiç unutmamBendee esliden pizza büskivi vardır bayılırım birde ona
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Küçük noktacikli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet hiç unutmamBendee esliden pizza büskivi vardır bayılırım birde ona
evet tadı damağımda ben pek kremalı bisküvi sevmem ama bu tarz olanlara bayılırımEveeet hiç unutmamyuvarlak.
Küçük noktacikli
Bende öyleyim kremalilari yemezdim.evet tadı damağımda ben pek kremalı bisküvi sevmem ama bu tarz olanlara bayılırım![]()
bende çaya batırıp yerdim ikramıBende öyleyim kremalilari yemezdim.
Bı tek ikram kakaolu yiyodum kremalilardan
Acıya da aşığızbende çaya batırıp yerdim ikramıbizim ağız tadımız aynı sakatad ya yiyiyoruz oh mis
MssPARE bakk bak her zevkimiz uyuyor
Afiyet olsun canım cevirdin mi faliEki Görüntüle 2885721
@ASSOSyal kahve cagrina yeni donebiliyorum. O saatte çay saatimdi
Jou
Minnosprenses @Elhan
Simurgp
Catlak-kurabiye @Kahve __Kokusu
@Morrmeneksee @Mavera4268
Afiyet olsun canım cevirdin mi fali
At canım at soz verdim ne zahmetiÇevirdim çektim telefona da sana zahmet verdirmemek için pek cesaret edemedim kuzu atmaya
Afiyet olsun canım benim çok güzel görünüyorEki Görüntüle 2885721
@ASSOSyal kahve cagrina yeni donebiliyorum. O saatte çay saatimdi
Jou
Minnosprenses @Elhan
Simurgp
Catlak-kurabiye @Kahve __Kokusu
@Morrmeneksee @Mavera4268
Ahahha bende severim acıyı bol bolAcıya da aşığızdoğru hatirliyosam.
Gercekten inanılmaz acı yeriz arkadaşlar nasıl yiyosunuz modunda gözleri yaşlı , devam edemiyorlar![]()
Nasılsın tatlımGeldim![]()
Ayy bebişimm onu sen bana sor hayattaa yemekte acısızz yemeyizz bol bol acııAcıya da aşığızdoğru hatirliyosam.
Gercekten inanılmaz acı yeriz arkadaşlar nasıl yiyosunuz modunda gözleri yaşlı , devam edemiyorlar![]()
Vay karadenizliler yiyemez acı ama hayretAyy bebişimm onu sen bana sor hayattaa yemekte acısızz yemeyizz bol bol acıı![]()
Dutun büyük kızıHatice kimduuuu![]()
Ohaaaaa kızzz tam tersii acı yerlerrr sen annemi görrr helee yanlış biliyorsuunnnnVay karadenizliler yiyemez acı ama hayret![]()
AaaaDutun büyük kızı
yaaaa allah bagışlasınnnnn ben 1 tane var sanıyodumm oyyyy canlarımmm❤Büyük kızım3,5 yaşında
Sağol canım brnim rabbim sizlere de nasip etsinOhaaaaa kızzz tam tersii acı yerlerrr sen annemi görrr helee yanlış biliyorsuunnnn
Aaaa
yaaaa allah bagışlasınnnnn ben 1 tane var sanıyodumm oyyyy canlarımmm❤
AaammiiinnnnnnnnSağol canım brnim rabbim sizlere de nasip etsin![]()