- 18 Kasım 2020
- 20.568
- 49.637
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.701
Yuruyebildin mi bugün benim zor görünüyor yapışık yaşıyoruz şuan nisaylaayy kuzum bnim ondan olmuştur mutlaka canım
Bana bratt pitt bulun o zamankarayı ne yapsan sana sarışın bulalım
Iste şikayet etmedim beni tanimadığın için öyle düşünüyor olabilirsin nediyim tekrardan özür dilerim kusuruma bakmaŞakadan çok ben herkese itiket yapmıyorsunuz diye şikayet eder gibi bir masaj olmuş ki kimseye bu güne kadar böyle bir sitemim olmadı olmazda . msspare bu sitede ilk tanıdığım kişi yeri ayrı benim için..
akşam yürüyorum bitanem ben işten sonraYuruyebildin mi bugün benim zor görünüyor yapışık yaşıyoruz şuan nisayla
Aaaa hiç denk gelmedim girmiyor mu çok
Aynen benim içinde sen öylesinŞakadan çok ben herkese itiket yapmıyorsunuz diye şikayet eder gibi bir masaj olmuş ki kimseye bu güne kadar böyle bir sitemim olmadı olmazda . msspare bu sitede ilk tanıdığım kişi yeri ayrı benim için..
Öptüm canım kocamanakşam yürüyorum bitanem ben işten sonraöp kuzucuğu
bende öyleyim canım çalışıyor birde gebe şimdi çok aktif olmaz kkda telefondan görüşüyoruzAaaa hiç denk gelmedim girmiyor mu çokilklerin yeri ayrı yaa . birde ben biraz kizgancim galiba sevdiğimi sahipleniyorum
Senin düğünle birleşiriz çifte düğün olursen iste yeter ki
Bak senin yüzüne stemkar oldumAynen benim içinde sen öylesinher zaman dedim ilk göz ağrımsın diye
Jou nereye kız nereye gidiyorsunIste şikayet etmedim beni tanimadığın için öyle düşünüyor olabilirsin nediyim tekrardan özür dilerim kusuruma bakma
Herkese iyi sohbetler
elçinnnnn aaaaaa gel kız buraya sen olmadan neşe olmaz yanlış anlaşılmalar hep olurIste şikayet etmedim beni tanimadığın için öyle düşünüyor olabilirsin nediyim tekrardan özür dilerim kusuruma bakma
Herkese iyi sohbetler
Bir şarki vardı sitem diye niran ünsal miydi neydi sana gelsinBak senin yüzüne stemkar oldum
EveeeetHalılarımı verdin oh tertemiz olur mis gibi
Ben geçen hafta verdim serdim valla mis gibi olmuş güle güle kirlet bebekimEveeeet
akşama ne yemek varEveeeet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?