• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saol kuzum kız tepemde zor yazıyorum sen napiyon :anne:
Şimdi Mavibahce AVM ye gidicem kahvem.
Bikac eksiğim var almam lazım.
Ne alırsam kâr paramız çocuk olunca nasıl yetecek diye düşünür olduk herşey çok pahalilasti

Iste şikayet etmedim beni tanimadığın için öyle düşünüyor olabilirsin nediyim tekrardan özür dilerim kusuruma bakma

Herkese iyi sohbetler 🌹
Evet tanımıyorum sende beni tanımadığın için hakkımda böyle düşünmen beni üzdü bu yüzden cevap yazdım .çok fazla aktif olamıyorum zaten kızımdan zaman yok .

Ay evet cennet gbi .
Ama keyiflik olarak güzel .

mağaza içeriği olarak gezme kolaylığı olarak tam karşısına (gerçekten karşısında dipdibeler adeta ) hiltown AVM yapıldı o daha güzel
o alışveriş merkezide güzel resimlrinden gördüm 🤣

Tatsızlik olsun istemedim kuzu sohbetiniz huzur kaçmasın diye çıktım❤

Canımsınn 🌹🌹 elbetki hep olur zaten oyüzden birbirimizi üzmeye bile gerek yok 😊
Bak döverim seni ha :sinirli: asıl gidersen tatsızlık olur elcinim kuzum gel sende katıl sohbete

• Muhteşem
Reactions: Jou
Evet tanımıyorum sende beni tanımadığın için hakkımda böyle düşünmen beni üzdü bu yüzden cevap yazdım .çok fazla aktif olamıyorum zaten kızımdan zaman yok .
Yaaa inankii bende seni tanımasamda konustuklarinla içim ısınmıştın gercekten özür dilerim çok üzüldüm burda kızın içinde bilmiyordumkii

Back