- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.630
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.581
catlak yok bbeğim akşam gelir
Yaaaaaa böyle bekletir işteeHamdolsun kuzum.
Halı yikamaciyi bekliyorum
Dünden beri gelecek bakalım
Sevgilimi bu kadar beklemedim ay
aaa antepte yok o ablacımAntebin gecelerine doyum olmaz iyi yapıyorsun valla ..bizim balkon büyük ama bu sene yeterli ilaçlama olmuyor sanırım.... görünmeyen minnak sineklerden uyuyamıyoruz canim.
İnşallahrabbim sağlıkla kauştursun sana inşallah
Olur canımHahahah gell kızzzz bundan sonra seni etiket vuracagumm çiceklerumm sanada gelsin o haldee
Seninde işlerin yoğun be kuzu haklısınnnn ❤❤Olur canımbazen guzel ınsanları ve sohbetlerini kacıyorum benıde mahrum bırakmayın seviliyorsunuz
Ben hep medıcalparka gıdıyorum canım orada da ıyı bır cıldiye var mı bilmiyorum bir sorayım dedim sana sagol canım benim teşekkür ederimşehitkamil devlet hastahanesine gidiyorum dr. zerrin bozancır eylülden bu yana resmen keldim saçım çıktı ve koyulaştı zaten siyahtı dah bir siyah oldu canım randevu bulmak zor oluyor dr ama o hastahanedeki bütün cildiyeciler aynı işlemi uyguluyor herhangi bir doktorda olabilir .ilaçlarım reçesiz olanlarıda var dr zaten şunu al kullan diyor bir örün istersen
Offf kıyamam guzelim yaaanişanımda saçımı yapamadı kuaför abartmıyorum yani o derece yoktu hatta sana özelden atayım
Bende istiyorumayyy canım ablamm kulanmaya başla ilk ay etkisi belli olmuyor ama 3.aydan sonra harika sonuç alırısn
MEDİCAL PARKIN DİYETİSYENİ İYİBen hep medıcalparka gıdıyorum canım orada da ıyı bır cıldiye var mı bilmiyorum bir sorayım dedim sana sagol canım benim teşekkür ederim
Offf kıyamam guzelim yaaa
Bende istiyorum
Sen bir ciçeksin zaten gerisine ne gerek varSeninde işlerin yoğun be kuzu haklısınnnn ❤❤
Lavinia_98 canımmmmmm hoşgeldiinnnn beni mağdur görün yaaa okadar düşündüm kim vardı diye seni ariyodum ismin bitürlü aklıma gelmedii
O çiçeklerr sana da gelssiiinn⚘⚘⚘
Canımm canımmm napıyosun yaa kaç saattir sesin çıkmıyorrSen bir ciçeksin zaten gerisine ne gerek var
Bizimde orda çocuk doktoru var çigdem Barlas o kadar memnun umki birde doğum dan sonrada çok gittim zor günlerimde hep oradaki doktor lar sayesinde iyi oldumMEDİCAL PARKIN DİYETİSYENİ İYİONUNLA İLGİLİ BİLGİM VAR
Depresyona girdim canımCanımm canımmm napıyosun yaa kaç saattir sesin çıkmıyorr
medical parkın kadın hastalıkları doktor var kuzenim çok memnun oradan onda rahimde yara çıktı oraya gidiyorBizimde orda çocuk doktoru var çigdem Barlas o kadar memnun umki birde doğum dan sonrada çok gittim zor günlerimde hep oradaki doktor lar sayesinde iyi oldum
Vallahiii kafanı kıracammmmmDepresyona girdim canım
Bende kurumak istiyorumVallahiii kafanı kıracammmmmvallahiiiii şurda kurudummm haböylee oldumm resmennn
Eki Görüntüle 2884931
Kuzum nasılsın bitanem
Dana gibi oldum insan 6 7 ayda 11 kilo alir miKuzzz hele niye
Allah yardımcın olsun canım. Acil şifalar dilerim.Rahimağzında dikiş var canım erken doğum riskim var ondan yatıyorum sürekli
Düşünme öyleee pandemiden dolayı hepimiz alıyoruz kız kiloDana gibi oldum insan 6 7 ayda 11 kilo alir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?