- 25 Ağustos 2019
- 61.119
- 114.071
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.381
Tsekkur ederim elhancigimYeşil çay ve gliserin saçı canlandırıyor canım...normal çayını demliyorsun her litreye bir çorba kaşığı ve bir çorba kaşığı gliserin damlatiyorsun. Saçına iyice yedirip tariyorsun 20 dakika bekleyip duruluyorsun. Bir başka tarif de elma sirkesiyle aynı şekilde... suya karistirip kullanıyorsun.
Nere.guldum
Aaaa buna tamam dUzelttim afiyet olsun talim
Rica ederim. Dökülmeleri de azaltan bir tarif... bayağı bir araştırma sonucu buldum tarifi...Tsekkur ederim elhancigim
Kahve resmimeNere.guldum
Yaaaaaa hahahahahaha yeriimmm seniiiiiiAaaa buna tamam dUzelttim afiyet olsun talim
Hımmmm cok hooooş Minnoşşş
Pek hoş, cok güzel, afiyet olsun ohhhElhan Jou clara Minnosprenses @ASSOSyal Simurgp
@MrsPanther
Nickini unuttuklarim olmamistir umarım
Siz fotoğrafı gördüğünüzde ben kahvenin başından bir iki kere hupletmis olacağım
Eki Görüntüle 2883596
Kızlarr uçtuu
Akşam işler daha çok oluyo olmadı atsınlar rwsmini yarin bakarsin sabahVallahi dun uyku tutmadı 2 saat uyudum az sonra ben uyurum onlar gelirler
Sen nasilsinYapcak birsey yok aynen gun icinde bakarim artik denk gelmezsek
Fal için mi canikom sen dedin ya akşam.bakinca uyku tutmuyor diye bende sabah bıraktım.kuzumBi kişi daha vardı o kimdi onu arıyorum.
Tamam canım yarin at o zamanFal için mi canikom sen dedin ya akşam.bakinca uyku tutmuyor diye bende sabah bıraktım.kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?