- 25 Ağustos 2019
- 61.377
- 115.105
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyat gitsin anamm yaa
Hahahahah bende yaptircam bir iki aya kadar kızzzben eylülde yapıcam sizde yapın payllaşalım![]()
bende nikahtan önce yaptırımBoyat gitsin anamm yaa
Hahahahah bende yaptircam bir iki aya kadar kızzzbelkide daha erken
![]()
Yaptur meloomm esmer bombammbende nikahtan önce yaptırım
Düğüne yakın yapma biraz erken yap boyanın rengi otursun bebitomben eylülde yapıcam sizde yapın payllaşalım![]()
Yaptur meloomm esmer bombamm![]()
aaa tamam canımDüğüne yakın yapma biraz erken yap boyanın rengi otursun bebitom![]()
Eevttt dogruu daha güzel oluyor o zamanDüğüne yakın yapma biraz erken yap boyanın rengi otursun bebitom![]()
Oluuur ben varımben eylülde yapıcam sizde yapın payllaşalım![]()
Güzel olur yeni baslangiclar yeni saçlarbende nikahtan önce yaptırım
Bak nasıl bliyo baaak.Düğüne yakın yapma biraz erken yap boyanın rengi otursun bebitom![]()
tamam canımOluuur ben varım
Mecbur da beklicem zaten
evet canımGüzel olur yeni baslangiclar yeni saçlar
Hahahahahaha Koçbaşı koç
benimkinede bakFalimda klasik araba cikti ya laonunde kus
JSjshshshsannemde kahve icip kendime fal baktim, benim ex kv tam bir fal uzmaniydi, ondan belki bi iki sey kazandim , kirk yilda bir anlarim keske iyice anlasam fal bakmaktan
![]()
La senin falin belli seninkinde bi elentrigci yada elentrig diregi cikar ciksa ciksa jsjshdhdhdbenimkinede bak![]()
ahahahahahahhaahah kahkaha attım lanLa senin falin belli seninkinde bi elentrigci yada elentrig diregi cikar ciksa ciksa jsjshdhdhd