- 28 Haziran 2011
- 61.311
- 154.019
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.301
BeyazımBu da çilek sarısı gibi .
Aslında tenn rengin beyazsa güzel olur
Hafif bugdaylik varsa soğuk sarılar tercih etmelisin bence
Ana falcı bacıIcin cok sıkılmış bir mal mevzusumu var ev araba gibi sanki oyle birsey icin sıkılmışsin gibi. Ufak çaplı bir eğlence gibi birsey var, nikah, dugun, dogum gunu gibi aile arasında. Bir tatil planin var mi oyle birsey gözüküyor, gittiginde cok rahatlıyorum, sikintini atıyorsun. Kafanda birsey var seni sıkan, istedigin gibi sonuçlanıyor, sevinç gözyaşın cikmis. Parca parca ufak paralar girecek hanene. Asosyal evlimisin bilmiyorum ama yaninda kimseyi göremiyorum. Sadece ciddi oldugun birini cok sevmissin ve ayrılmışsin sanirim. Sanirim esmer, orta kilolarda, ne cok zayıf ne kilolu, saclari hafif kabarık koltuk altlarına yakin, 162 boylarında birisin.
Falin cok temiz cevren iyi huzurlu ve mutlular ama sen kendini yalnız hissediyorsun gibi
Simdi ben salladim diyelim sende tutanları soyle
En net göremediğim tipin oldu cok kararsiz kaldim onun ne kadari tuttu onu merak ediyorumMal mevzumuz var ,çözülmüyor canım istediğimiz meblağı vermiyorlar sıkıntılı evet.yakinda benim dogum günüm var, tatile gitmek istiyorum evet.evliyim, ama çoğu şeyi doğru bildin bence süpersin canım, çok teşekkür ederim yüreğine sağlık
Hazal Türesan’s Instagram profile post: “Bu pekii turubcu olmucak onun sarı renginden olcak hepbal küpü
Canim aksam bakayim erkek arkadaşımdayim. Elimde tel.Ana falcı bacı
Bana da bak.pinaaaaa
Oyyyy ınş ciceeemm yaaaaİşaretledigim yerde bir denizatı gördüm canım...ne ifade ediyor diye baktım şu yazıyordu.
Kahve falında denizatı yakın zamanda güzel gelişmelerin yaşanacağı üzerine yorumlanır. Bu durum karşısında fal sahibinin mutlu olacağı ve güzel günler yaşayacağı üzerine işaret eder.
Eki Görüntüle 2883639
O zaman guzel olurlar turunculugu olsa da boyat geç yakışmama durumu olamazBeyazım
Canim aksam bakarim siz icin cekin.Ana falcı bacı
Bana da bak.pinaaaaa
Aayyy buara öyle etmek istiyorum pelin karahanınkii çok güzelmişş hep sarı ettim ombre surekli sıkıldımm gitti hep sarılarım 1 sene oldu yapalı böyle ettiresim geldi bunu kaydediyim telefonaHazal Türesan’s Instagram profile post: “: @hamiyetakpinar : @hamiyetakpinar ”
Pelin Karahan on Instagram: “hazırız @themostkuafor @emrahdemircii @kaansayar1”
Bu tonları seviyorsun sanki ? Yanlış mı anladım
Tamam kuzucukCanim aksam bakayim erkek arkadaşımdayim. Elimde tel.
Bu bir işaret olabilir mi ? Öyleyse neyin işareti acaba
Beyaz tenliyim, gerisi hep doğru canimEn net göremediğim tipin oldu cok kararsiz kaldim onun ne kadari tuttu onu merak ediyorum
Ben aksam kahve içersem 3 gun uyuyamam sabh bak banaCanim aksam bakarim siz icin cekin.
Kizlar sadece bugünlük ama gece uyuyamam ben fal bakinca
Sen de benzettin mi o figürü denizatinaOyyyy ınş ciceeemm yaaaaçok aşırı mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?