- 25 Ağustos 2019
- 61.117
- 114.058
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.261
Bak onu görmedim kaynana işiBende aklima geldi bir çocuk var gibi
Sosyalim ailede iri-yarı kilolu biri varmı konuştuğun biri kaynana görünce ne bileyim yakın biri
Söyledimmmm hamişli dedimm oyş dedii yesun hamişli haliniAleyküm selam joumm aende selam söyle anacığına
Geldim kız konuya gelmiştin elçinin etiketi bulamadım tee saat 1de etiketlemiş
ÖpppLan ben seni yirim operim kizzzz
Bende beğendim çok hoş sanda yakışır kuzum bak cidden diyorum en güzeli buparem henüz bakmaya devam ediyorum biliyor musun en çok bunu beğendim
Ama yapmam lazım banyo beni çağırıyor gel ovala diyor fayansları ağrımıştadinlen dedim sana dimi
Özledim hepinizi inşallah işler bitsin doya doya muhabbet yaparızKolay gelsin kurbisim,bu aralar hep detaydasın sençok şükür iyiyim
Olsun canım şimdi her türlü imkan var yine sık sık görüşürsünüzCooooook ben İzmir
Annecim ankara
Oyyşşş çok sağolsun yaaBak onu görmedim kaynana işiASSOSyal
Söyledimmmm hamişli dedimm oyş dedii yesun hamişli halini
Öpppbende opeemmiii
Senii haböyle haböylee keserrr pizza yapar yeruummm
HoşbuldumHoş geldin papatya...
Bursalı mısın
Öyle biri cıkmış sanki ondan dedimNe bileyim hatırlayamadım şimdi parem
VouvvIcin cok sıkılmış bir mal mevzusumu var ev araba gibi sanki oyle birsey icin sıkılmışsin gibi. Ufak çaplı bir eğlence gibi birsey var, nikah, dugun, dogum gunu gibi aile arasında. Bir tatil planin var mi oyle birsey gözüküyor, gittiginde cok rahatlıyorum, sikintini atıyorsun. Kafanda birsey var seni sıkan, istedigin gibi sonuçlanıyor, sevinç gözyaşın cikmis. Parca parca ufak paralar girecek hanene. Asosyal evlimisin bilmiyorum ama yaninda kimseyi göremiyorum. Sadece ciddi oldugun birini cok sevmissin ve ayrılmışsin sanirim. Sanirim esmer, orta kilolarda, ne cok zayıf ne kilolu, saclari hafif kabarık koltuk altlarına yakin, 162 boylarında birisin.
Falin cok temiz cevren iyi huzurlu ve mutlular ama sen kendini yalnız hissediyorsun gibi
Simdi ben salladim diyelim sende tutanları soyle
Ana yeni biri hoşgeldinHoşbuldum
Evet Bursalıyım sizde mi Bursalısınız?
Sağlar çok güzel sari mi yapicanaslında söyle istiyorum Eki Görüntüle 2883629
Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum papatyacim. Gaziantepliyim.Hoşbuldum
Evet Bursalıyım sizde mi Bursalısınız?
tamam parem bunda kalalım o haldeBende beğendim çok hoş sanda yakışır kuzum bak cidden diyorum en güzeli bu
aferim sana gel yapmışken bizimkinide ovalaAma yapmam lazım banyo beni çağırıyor gel ovala diyor fayansları ağrımışta
Özledim hepinizi inşallah işler bitsin doya doya muhabbet yaparız
Sohbet koyu yetişemiyorum fayanslar beni bekler hepinizi kocamannn öpüyorum
böyle olsun istiyorum güzel değil miSağlar çok güzel sari mi yapican
Hahaha var mı başka ovalanmak isteyentamam parem bunda kalalım o halde
aferim sana gel yapmışken bizimkinide ovala
Bunları bana özelden at kaçırdım baya bişe ne istiyon bakim zböyle olsun istiyorum güzel değil mi
Bizim topikte nedense herkes gaziantepli yada Bursa'daBursa/ Gemlik'te yaşıyorum papatyacim. Gaziantepliyim.
Saçlarını yaptırmadan kuaförde önce bir.postisle dene bence perukla baktin hoşuna gitti öyle yaptır için rahat ederböyle olsun istiyorum güzel değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?