• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya düğün yemekliyse etli.pirinc.pialvi verilir konyalılar yemek demez pilava gideceğiz der

Sırayla yoğurt çorbası etli pirinç pilavı bamya çorbası zerde.irmik helvası tekrar etli.pirinc pilavı verilir kaşık kaşık yenir keyifli olur

🤣🤣🤣

clara clara kız düğün yemeklimi olucak
Yemekli değil aslında.
Nikahtan çıkılacak.
Fekat
Çok yakın akrabalara yemek (pilav) var sadem'de galiba.

Şeyi bilirmisin kırma zeytin .
Kırıp suya atıyorlar bidonda su da duruyor .
Yiyecegin zaman çıkarıp suyunu iyice suzdurup tuzluyosun.
Beş dakika sonra yenecek tada kıvama geliyor .

Hafif buruk bı tadı var ama benim favorim ♥️
Hatta İlk yediğimde(gelin olduğum ilk zamanlar) ne kadar abarttiysam kusmustum:kusmuk: foşur foşur 😂😂😂😂
Evett biliyorumm çoğu zaman öylede yedim😍 ekşiliğini çok seviyorumn tuzlu tuzluu offf en sevdigim zatenn

Ilkkez yiyince kustun ama alışıyorsunn😀😀

Ahanda tarif aynı benn robota su gibi çıkıyo eliyle uğraşmak kesmen daha güzell bide bütün gün işin olmiycakk onla uğrasıcaksın
Ağzım sulandı yaa annem yapsa keşke :kk77:
çözdüm canım en son sana attığımı alıyorum 😍
Ceyizi napcan? Az önce öyle dedin ya ben sana sorayim😄
nasıl gidecek hepsi bir yerde toparlamak gerek falan 😂

Hatta İlk yediğimde(gelin olduğum ilk zamanlar) ne kadar abarttiysam kusmustum:kusmuk: foşur foşur 😂😂😂😂
yaa o normal siyah zeytin mi

Tesbih yapacak kadar yeyip cekirdek biriktirdigimiz olmustur yegenlerimle (babamgil eskiden zeytin cekirdegi delip ipe dizip tesbih yaparmis😄), kırma zeytin hastasiyiz dedeee 😄 Hatay'dan geliyor bize tanidiklardan.

Ağzım sulandı yaa annem yapsa keşke :kk77:

çözdüm canım en son sana attığımı alıyorum 😍

nasıl gidecek hepsi bir yerde toparlamak gerek falan 😂
Olur gider kız, büyükler uygun yol yöntem gösterir size, can sağlığı olsun yeter ki 😘

Tesbih yapacak kadar yeyip cekirdek biriktirdigimiz olmustur yegenlerimle (babamgil eskiden zeytin cekirdegi delip ipe dizip tesbih yaparmis😄), kırma zeytin hastasiyiz dedeee 😄 Hatay'dan geliyor bize tanidiklardan.
Allahimmm eskiler herşeyden sanat eseri çıkarıRmış🤩

Back