Keşke benimde olsaaaaa
Kız çok kolay yapmaakk
Tarifi var mı efenim?
Tabi kii. Kahveyi (granül olur gold tarzı olur filtre olabilir) yapıyorum suyla soğuyunca buz kalıbına döküp donduruyorum. 3 4 istenilen yoğunluğa göre kahveli buz küpü bardağa üstüne süt döküyorum. Köpürtülmüş olabilir süt birazcık ılık veya oda sıcaklığında olursa daha iyi buzlar hemen gevşiyor diğer türlü biraz beklemek gerekebiliyor. Üstüne de evde kaymaklı dondurma vardı onu koydum. Çok kolay yani

Böyle donduruyorum clara

Eklentiler

• 50809F80-DE6A-473F-9910-4689F07C1710.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 16
Reactions: Jou
Buruk bir günaydın diyorum
Jouma noldu böyle...bdv den mi acaba?
Abla yaaa buneydi başıma gelen konu ya girdim girdim o gidiş o gidiş kimseye hakaretim yok cvp ta vermedim konu uzamasın daha fazla diye gene olan bana oldu
Cinsellik bölümünden anla yorumuna çok güldüm @jou
Gül gül sana gülmek çok yakışıyor zaten moralsizdib iyi geldii hele dimiii meloo
Günaydın sabah kahvesi içmezsem duran arabaya çarpıyorum ben
Eki Görüntüle 2881694
Merhaba canım hoşgeldiin ❤
Beni kahvede tutmuyor artıkk ama afiyet olsun
Karpuz çekirdeği ve leblebi eşiğinde Eki Görüntüle 2881737
Oyyşş leblebi eşliğinde yerimm senide yerimm
Afiyet olsun minnoşuumm❤❤
Afiyet olsub bize
Afiyet olsun kuzuummm
Sabah merak edip mesajlarına baktım. Vermekle ilgili bir ifadesi vardı ben de güldüm. Bunun için mi şikayet edilmiş...

bende güldüm abla oradakiler şikayet ettiyse
bak hala gülüyor iyi güldun he arkamdan
Bazen insan dayanamıyor söylüyor..hem yapıp hem dertleniyorlar bunlar da
Hiç sorma ablaa bide kimseyede yorum yapmadım uzamasın konu diye ve sustukça halada uzatıyolarr halada kimse bulamıyo ne yazıcağını herkes gelmiş bana sarıyor resmen şok geçirdim konuşsamda ban konuşmasam ban
ayyy evet abla yaptıysan yaptın git yap bunu dert ettinde geldin burada konuşuyorsun ya

Olan bizim kıza oluyor işte

aynen abla ama oda dusun misafiri vardı bak ne geziyor oralarda Jou
Hahahahahahaa yaaaa bak gelmiş hele ortalığı karıştırıyor
Misafiriyle daha cok ilgilenmek için mi yaptı yoksa
Jou
Yaaa ablaaa hahahah vallahiii uykuya giriyodum iki dk bi bakıyim dedim gece gece şeytana uyudum yazdıysamda yazdım
bilinsizce banlanmış

Sağ ol mavişim 2. aşımı oldum geldim eşime ağız tadıyla bir naz yapamadım hiçbir yan etkisi yok
Ablacımm hayırlısı olsun yaa olsunn abla ağrısı çok kötüymüş bunun yaşamaman bile iyi oldu boşver ❤❤
İnşallah gelmezse cok üzülürüm
Geldiimm bitanemm üzülme kıyamamm❤❤
Ben ailemden 3 kisi sevdiğim 2 kisiyi kaybettim. O yuzden yan etkiyi düşünmeyi bıraktım.
Pinacımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahh sen çok güçlü bi kadınsın nelerle atlattınn❤❤
Topik bugun çok sessiz joum yok ondan herhalde
Seni yeriiimmm❤❤
kahve kelimesini gördüm devamını okuyamadım :) yoruma geldim :)
Iyi yapmışsın hem kahve içiyoruz kahve değil nescafe olur detox çayı olur hersey serbest

Beni en çok güldüren sensin

Teşekkür ederim

Şeker evde değilim de ondan dedim

Bende hiç buz katmadan soğuk sütle çırpıp ustune dondurma koyuyordum.
Bide senin buzlu tarifini deneyeyim dişlerim dayanirsa
Aa onu bilmiyordum canım

çırpınca da güzel oluyormu soğuk soğukmu çırpıyorsun

Jou gelmis
Cok teşekkürler canim

Aa onu bilmiyordum canım

çırpınca da güzel oluyormu soğuk soğukmu çırpıyorsun
İki kaşık sade dondurma süt kahveyi çırpıyorum.bardaga dolduruyorum .
Üstüne de senin yaptığın gibi dondurma koyuyorum tekrar.
Bence çok güzel oluyor ama aklına milkshake yoğunluğu gelmesin Öyle bişey değil .

Bı ara esin evdeyken dene de sevmezsen ona kakalarsin çöpe gitmesin

Aaa güzel olur sanki deniyim ben onu
Ahahha son cümleye bayıldım artıklar eşlere

E Zaten neyi yiyemiyosan, hatta yiyosan bile atlıyorlar yemeye
Dünkünün fotosunu atmıştım ona da gelince o nee yaptığın bana da yap ondan seninki canda benimki değilmi diyor
ben şekersiz içerim normalde şrker koyayımmı diyorum kendine nasıl yaptıysan aynısından yap diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…