- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.868
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.941
Kız çok kolay yapmaakkKeşke benimde olsaaaaa
Tabi kii. Kahveyi (granül olur gold tarzı olur filtre olabilir) yapıyorum suyla soğuyunca buz kalıbına döküp donduruyorum. 3 4 istenilen yoğunluğa göre kahveli buz küpü bardağa üstüne süt döküyorum. Köpürtülmüş olabilir süt birazcık ılık veya oda sıcaklığında olursa daha iyi buzlar hemen gevşiyor diğer türlü biraz beklemek gerekebiliyor. Üstüne de evde kaymaklı dondurma vardı onu koydum. Çok kolay yaniTarifi var mı efenim?
Şeker evde değilim de ondan dedimKız çok kolay yapmaakk
Abla yaaa buneydi başıma gelen konu ya girdim girdim o gidiş o gidiş kimseye hakaretim yok cvp ta vermedim konu uzamasın daha fazla diye gene olan bana olduBuruk bir günaydın diyorum
Jouma noldu böyle...bdv den mi acaba?
Gül gül sana gülmek çok yakışıyor zaten moralsizdib iyi geldii hele dimiii melooCinsellik bölümünden anlayorumuna çok güldüm @jou
Merhaba canım hoşgeldiin ❤
Oyyşş leblebi eşliğinde yerimm senide yerimmKarpuz çekirdeği ve leblebi eşiğindeEki Görüntüle 2881737
Afiyet olsun kuzuummmAfiyet olsub bize
Sabah merak edip mesajlarına baktım. Vermekle ilgili bir ifadesi vardı ben de güldüm. Bunun için mi şikayet edilmiş...
bende güldüm abla oradakiler şikayet ettiyse
Hiç sorma ablaa bide kimseyede yorum yapmadım uzamasın konu diye ve sustukça halada uzatıyolarr halada kimse bulamıyo ne yazıcağını herkes gelmiş bana sarıyor resmen şok geçirdim konuşsamda ban konuşmasam banBazen insan dayanamıyor söylüyor..hem yapıp hem dertleniyorlar bunlar da
ayyy evet abla yaptıysan yaptın git yap bunu dert ettinde geldin burada konuşuyorsun ya
Olan bizim kıza oluyor işte
Hahahahahahaa yaaaa bak gelmiş hele ortalığı karıştırıyor
Yaaa ablaaa hahahah vallahiii uykuya giriyodum iki dk bi bakıyim dedim gece gece şeytana uyudum yazdıysamda yazdım
bilinsizce banlanmış
Ablacımm hayırlısı olsun yaa olsunn abla ağrısı çok kötüymüş bunun yaşamaman bile iyi oldu boşver ❤❤Sağ ol mavişim2. aşımı oldum geldim eşime ağız tadıyla bir naz yapamadım hiçbir yan etkisi yok
Geldiimm bitanemm üzülme kıyamamm❤❤İnşallah gelmezse cok üzülürüm
Pinacımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahh sen çok güçlü bi kadınsın nelerle atlattınn❤❤Ben ailemden 3 kisi sevdiğim 2 kisiyi kaybettim. O yuzden yan etkiyi düşünmeyi bıraktım.
Seni yeriiimmm❤❤Topik bugun çok sessizjoum yok ondan herhalde
Iyi yapmışsın hem kahve içiyoruz kahve değil nescafe olur detox çayı olur hersey serbestkahve kelimesini gördüm devamını okuyamadım :) yoruma geldim :)
Beni en çok güldüren sensinAbla yaaa buneydi başıma gelen konu ya girdim girdim o gidiş o gidiş kimseye hakaretim yok cvp ta vermedim konu uzamasın daha fazla diye gene olan bana oldu
Gül gül sana gülmek çok yakışıyor zaten moralsizdib iyi geldii hele dimiii meloo
Beni kahvede tutmuyor artıkk ama afiyet olsun
Oyyşş leblebi eşliğinde yerimm senide yerimm
Afiyet olsun minnoşuumm❤❤
Afiyet olsun kuzuummm
bak hala gülüyor iyi güldun he arkamdan
Hiç sorma ablaa bide kimseyede yorum yapmadım uzamasın konu diye ve sustukça halada uzatıyolarr halada kimse bulamıyo ne yazıcağını herkes gelmiş bana sarıyor resmen şok geçirdim konuşsamda ban konuşmasam ban
Yaaa ablaaa hahahah vallahiii uykuya giriyodum iki dk bi bakıyim dedim gece gece şeytana uyudum yazdıysamda yazdım
Ablacımm hayırlısı olsun yaa olsunn abla ağrısı çok kötüymüş bunun yaşamaman bile iyi oldu boşver ❤❤
Geldiimm bitanemm üzülme kıyamamm❤❤
Pinacımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahh sen çok güçlü bi kadınsın nelerle atlattınn❤❤
Seni yeriiimmm❤❤
Iyi yapmışsın hem kahve içiyoruz kahve değil nescafe olur detox çayı olur hersey serbest
Amaaaaa ne mutlu bana yaaaaaabeni yorumlarınızla bile güldürdünüz allahta sizi güldürsün nekadar yalniz olmadığımı bile hissettirdiniz banlıyken bileBeni en çok güldüren sensin
Canım benimAmaaaaa ne mutlu bana yaaaaaabeni yorumlarınızla bile güldürdünüz allahta sizi güldürsün nekadar yalniz olmadığımı bile hissettirdiniz banlıyken bile
günaydınnn hele maveram nasılsınn nasıl geçtii koca 2 gün :/Canım benim
günaydınnn hele maveram nasılsınn nasıl geçtii koca 2 gün :/
genelde haftasonu çok sıkıcı oluyoryaaVallahi oturarak arada burada takılarak ev işi yaparak vs vs hiç tadı yoktu
Teşekkür ederimKız çok kolay yapmaakk
Tabi kii. Kahveyi (granül olur gold tarzı olur filtre olabilir) yapıyorum suyla soğuyunca buz kalıbına döküp donduruyorum. 3 4 istenilen yoğunluğa göre kahveli buz küpü bardağa üstüne süt döküyorum. Köpürtülmüş olabilir süt birazcık ılık veya oda sıcaklığında olursa daha iyi buzlar hemen gevşiyor diğer türlü biraz beklemek gerekebiliyor. Üstüne de evde kaymaklı dondurma vardı onu koydum. Çok kolay yani
Aa onu bilmiyordum canımŞeker evde değilim de ondan dedim
Bende hiç buz katmadan soğuk sütle çırpıp ustune dondurma koyuyordum.
Bide senin buzlu tarifini deneyeyim dişlerim dayanirsa
Jou gelmisAbla yaaa buneydi başıma gelen konu ya girdim girdim o gidiş o gidiş kimseye hakaretim yok cvp ta vermedim konu uzamasın daha fazla diye gene olan bana oldu
Gül gül sana gülmek çok yakışıyor zaten moralsizdib iyi geldii hele dimiii meloo
Beni kahvede tutmuyor artıkk ama afiyet olsun
Oyyşş leblebi eşliğinde yerimm senide yerimm
Afiyet olsun minnoşuumm❤❤
Afiyet olsun kuzuummm
bak hala gülüyor iyi güldun he arkamdan
Hiç sorma ablaa bide kimseyede yorum yapmadım uzamasın konu diye ve sustukça halada uzatıyolarr halada kimse bulamıyo ne yazıcağını herkes gelmiş bana sarıyor resmen şok geçirdim konuşsamda ban konuşmasam ban
Ablacımm hayırlısı olsun yaa olsunn abla ağrısı çok kötüymüş bunun yaşamaman bile iyi oldu boşver ❤❤
Geldiimm bitanemm üzülme kıyamamm❤❤
Pinacımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahh sen çok güçlü bi kadınsın nelerle atlattınn❤❤
Seni yeriiimmm❤❤
Iyi yapmışsın hem kahve içiyoruz kahve değil nescafe olur detox çayı olur hersey serbest
İki kaşık sade dondurma süt kahveyi çırpıyorum.bardaga dolduruyorum .Aa onu bilmiyordum canım
çırpınca da güzel oluyormu soğuk soğukmu çırpıyorsun
Aaa güzel olur sanki deniyim ben onuİki kaşık sade dondurma süt kahveyi çırpıyorum.bardaga dolduruyorum .
Üstüne de senin yaptığın gibi dondurma koyuyorum tekrar.
Bence çok güzel oluyor ama aklına milkshake yoğunluğu gelmesin Öyle bişey değil .
Bı ara esin evdeyken dene de sevmezsen ona kakalarsin çöpe gitmesin
E Zaten neyi yiyemiyosan, hatta yiyosan bile atlıyorlar yemeyeAaa güzel olur sanki deniyim ben onu
Ahahha son cümleye bayıldım artıklar eşlere
Dünkünün fotosunu atmıştım ona da gelince o nee yaptığın bana da yap ondan seninki canda benimki değilmi diyorE Zaten neyi yiyemiyosan, hatta yiyosan bile atlıyorlar yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?