- 13 Ağustos 2022
- 6.503
- 27.282
- 478
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.361
Bakalım umarım ayak uydurabilirimCanım cuma günü tartıları sabah açkarna tartılıp çekiyoruz atıyoruz
Sonra en cok kim kilo verdiyse o kaptan oluyo seçim yapilıyor sonra biz kaptanlarimıza etkket edip bugün neler yiyip içtiğimizi yazıyoruz destek oluyor öyle yani güzel birşey pazarteside tartı bildirimi var resimsiz
Gelen iyiki basladım diyo yaniBakalım umarım ayak uydurabilirim
Ayyy inşallah bende öyle derimGelen iyiki basladım diyo yani
Vermek istiyorsan yardımcı oluruz sana canım hatta instada zulal var onun detokslarını yaptım çoğuAyyy inşallah bende öyle derim
Evet istiyorum 10 kg vermem lazım.Vermek istiyorsan yardımcı oluruz sana canım hatta instada zulal var onun detokslarını yaptım çoğu
Yaptıklarımı atayimEvet istiyorum 10 kg vermem lazım.
İnstagram kullanmıyorum ki ben yanasıl oluyor o detokslar
Teşekkür ederiiimYaptıklarımı atayim
ENçokta bunu yaptım
1 dilim yedim vallaBanada dün istemiştii hamur kızartması biküçük kendim yedim geçtii istersen bi küçük al aklinda kalmazz
Afiyet olsun sıcaklarda mis gibi gidiyo soğuk kahvelerAfiyet olsunbende içtim ama çekmeyi unutmuşum soğuk latte yapmıştım
Sana da afiyet olsun minnoşumAfiyet olsun bende 2 tane içtimpaylaşmadım
Tebrik ederim seni80 kilodan 68 indim simdilik hedef 58 ama 50 yede düşmek istiyorum etiket ederim senii
Teşekkür ederim balımSana da afiyet olsun minnoşum
Tesekkür ederim bitanemTebrik ederim seni
Tamam cıktı aradan1 dilim yedim valla
Güzel oluyor bak deneHee benimkine de 2 tane sığmıyoraaa bak onu denemedim hiç
Ben kesin patlatırımBende de yok sufle kabı. Bazı cam kaselerde oluyor ısıya dayanıklı yada güvec ama şimdi ayfer için bişey diyemem
Kuzum inrtenryim yoktu biliyon,aynı işte idare etmeliASSOSyal aşkooo özledim.napiyosun konuşmayalı
Bebeğim yazmayınca anladımm amann iyiyim kuzumm napemmKuzum inrtenryim yoktu biliyon,aynı işte idare etmelisen nasılsın kuzum
Off hep aynı şeyler beybimBebeğim yazmayınca anladımm amann iyiyim kuzumm napemm
Evett yaaa simdi makine bosaltcam ooyyyOff hep aynı şeyler beybim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?