- 13 Ağustos 2022
- 6.503
- 27.285
- 478
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.301
Benzer bölümler sen hangi okul canımBen maliye mezunuyum canım
Ne güzel işte tanışıyoruz kurabiyeTamam minnoş gelenin soy kütüğüne kadar gitcen az kaldı
Benim ki de çok büyük değil kumtel in dijital olanından. Küçük kek kalıpları aldımBenimki küçük olandan ya onda nasıl kek yapılır ki ?
İnstada takip ettiğim 2 3 sayfa var ordaki tariflerden yapıyorum az ölçü ileAnaa kız bunu görmeden bende yorum yaptım kek beceremedim diye. Nasıl yaptın
Ay bende gördüm öyle cok iyi oluyoİnstada takip ettiğim 2 3 sayfa var ordaki tariflerden yapıyorum az ölçü ile
Aynen valla diğer türlü kalıyor ediyor fırınla uğraşması dert şipşak buAy bende gördüm öyle cok iyi oluyo
Yanii evettt tepsileriçıkar pisir et geri koy falanAynen valla diğer türlü kalıyor ediyor fırınla uğraşması dert şipşak bu
Muffin kalıbı gibi bi şey miBenim ki de çok büyük değil kumtel in dijital olanından. Küçük kek kalıpları aldım
çok teşekkür ederimmmMerhaba canım hoş geldin diğer geyik sayfayla kardeşaslında geyik komple bizden sorulur proluğun da hayırlı olsun çok yakışmış
Bide benim bu evde ankastre fırın var ama berbat pişiriyor kendi fırınımı çıkar kaldır zor oluyorYanii evettt tepsileriçıkar pisir et geri koy falan
Yok hayır foto atıyımMuffin kalıbı gibi bi şey mi
Nerden aldın ? Çok minnoşlarYok hayır foto atıyım1 karış kadar yanına bıçak koydum ölçüsünü tahmin et diye
Eki Görüntüle 3290242 Eki Görüntüle 3290243
Link atayım. Yuvarlak olan satışta yok belki başka yerde ya da satıcıda vardırNerden aldın ? Çok minnoşlar
Çekil aradanTamam minnoş gelenin soy kütüğüne kadar gitcen az kaldı
Ben selçuk üniversitesi canımBenzer bölümler sen hangi okul canım
Evettt yaaa bide o var canımmBide benim bu evde ankastre fırın var ama berbat pişiriyor kendi fırınımı çıkar kaldır zor oluyor
Tamam kuşum bakim inşallah ama kabım yok gıSufleyi bi dene çok güzel olmuştu
Haha bu minnoş detaya inmeden bırakmazNe güzel işte tanışıyoruz kurabiye
Yaa bunlar çok iyiymiş sweetim altını pişiriyor mu kız. Benim küçük bir borcam vardı onunla yaptım ama içi pişmediLink atayım. Yuvarlak olan satışta yok belki başka yerde ya da satıcıda vardır
Mutfakkitap Kelepçeli Kek Kalıbı Yuvarlak 16 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mutfakkitap Kelepçeli Kek Kalıbı Yuvarlak 16 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Korkmaz Torta Baton Mini 2li Kek Kalıbı A765 A765 l korkmazstore.com.tr
Korkmaz Torta Baton Mini 2li Kek Kalıbı A765 A765 Korkmaz, Çeyiz Sandığından, Küçük Ev Aletlerine, Mutfak Aksesuarlarından, Tencereler ve Tavalara kadar tüm ev ihtiyaçlarınıza modern seçenekler sunar.www.korkmazstore.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?