- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.455
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.701
Aynen bende sabahtan beri uğraşıyorumBuzluğa fasulye attım yeni oturdum sabah bahçeden topladım sen nasılsın
Gel ben yolam seniYaa kendi bahçenden mi süper olmuştur. Ellerine sağlık
Napim bende kaş bıyık alcam
ParemAynen bende sabahtan beri uğraşıyorum
Şükür bitti
Güle güle yen nanecim
Kışlık hazırlıklar bahçe sıcakHeyyy napünüzzzz
@TiniminimavihanimJou @ASSOSyal @coconatt Minnosprenses @Cookiie MssPARE @Meral01 bir mucizee D u t @Saliha40 Nane Limon Kabugu @My_Moonlight06 @Black Light @Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek
Unuttuğum varsa affola
Saolasin dutum bitenemParemsende güle güle sağlıkla yi
Çok sıcak paremSaolasin dutum bitenem
Bu sene daha bir sıcak yine benim yaşadığım yer daha iyi ama başka yerleri düşünemiyorumKışlık hazırlıklar bahçe sıcak
Eridim aktım resmen
Bizde bahçedeyiz apartmana göre serin ama bahçede sebze topla sula derken yanıyoruzBu sene daha bir sıcak yine benim yaşadığım yer daha iyi ama başka yerleri düşünemiyorum
Ben de seneler sonra ektim bu sene herşey çok bahalı o yüzdenBizde bahçedeyiz apartmana göre serin ama bahçede sebze topla sula derken yanıyoruz
Allahtan az ektik bu yıl
Sen nerdesin nanemBen de seneler sonra ektim bu sene herşey çok bahalı o yüzden
Sivas şarkışla dayımSen nerdesin nanem
Az kalmış yinede sen urfadamiydin yanlış mı kalmış aklımdaO zamana kadar çatlamazsak
Antepin ağasıdir kendisiAz kalmış yinede sen urfadamiydin yanlış mı kalmış aklımda
Yatüyüm sen napün nHeyyy napünüzzzz
@TiniminimavihanimJou @ASSOSyal @coconatt Minnosprenses @Cookiie MssPARE @Meral01 bir mucizee D u t @Saliha40 Nane Limon Kabugu @My_Moonlight06 @Black Light @Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek
Unuttuğum varsa affola
Evet eltisi vardı urfa da ondanAntepin ağasıdir kendisi
Antep bacımAz kalmış yinede sen urfadamiydin yanlış mı kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?