- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.441
çok şükür sosyalim bende aynı iş güç ev koşuşturma ya ❤Piyenses minnoşum, iyilik diyelim senden nabersin bebeksiiii
Bebeyiiimmm tek derdimiz sicaklarAsko kuşkomm naberr
Evettt hic oturmazdimki ev is güc ederdim bise ederdim enerji li seyler yerdimm sanırim ordan geliyoelço sen hamileyken çok mu aktiftin kızzama kızın tıpkı sen
Ayy vallahaaa cok güzel burasıBebeyiiimmm tek derdimiz sicaklarsen napan
Hiç kurbisle şikayet etmeyin, bu hayatı siz seçtinizUyumuyo kizzz pekk hemde ne cok enerji bi kizzz yerinde durmuyo bide erik dalı oynayışımızzz tuttuu
haaaaaaaaaaaaaa işte ondannn yaaa kızı atom etmişsinnnn normalde kızlar daha sakindirEvettt hic oturmazdimki ev is güc ederdim bise ederdim enerji li seyler yerdimm sanırim ordan geliyo1 dk durmuyo yaaa eridimm eridim
Ayyyyy valla rahatiz beeeeee minnosummmçok şükür sosyalim bende aynı iş güç ev koşuşturma ya ❤
İnşallah be kiraz çiiçeemmmIyiyim kuzummm sen napangüncelle belki gelir yavrimuuu
EsmiyoooooAyy vallahaaa cok güzel burasıefil efile siyor heryerdenn
Evettt hahahah emzirirken bile götü başı ayrı oynuyo emerek bile aynı durumdayızzzhaaaaaaaaaaaaaa işte ondannn yaaa kızı atom etmişsinnnn normalde kızlar daha sakindir
memlekete gidicem perşembe akşamı bende rahtalıcam annem geldiAyyyyy valla rahatiz beeeeee minnosummm
ayyyy cimcimeee yaaaEvettt hahahah emzirirken bile götü başı ayrı oynuyo emerek bile aynı durumdayızzz
Amaaann bi daha mi gelcen dünyayaa birakİnşallah be kiraz çiiçeemmmNapim çamaşırları astım ortalık toplıycam diye oturdum kalkamadjm toplarım herhalde ya dimi iki dk lafın belini kıralım
VUrdu vurdu gol oldu
O seni de yerbenim eşim hepsini yerrr
Hahahah kızlarla gelmessydik yiyorlardı seni ya oyyy elçoooHiç bana aşkokuşkotaları deeme
Sorma bebeğimmayyyy cimcimeee yaaa
bak bak bakO seni de yer
Hahahah kızlarla gelmessydik yiyorlardı seni ya oyyy elçooo
Ooooo keyifler gicir minnoşum, yasıyorsun bu hayatımemlekete gidicem perşembe akşamı bende rahtalıcam annem geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?