- 25 Ağustos 2019
- 61.117
- 114.063
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.421
Ne hunililer günüydü beeeBizde hunileri taktık sağlam deliriyoruz
Hakkattt haaa olduğun nerdeysen orda bilecen kıymetini anlaşıldıKız zaten hep öyle olur, gitmeye kalkarsın olduğun yer güzelleşir gittiğin yer gelişmemiş yerdir
Yok beni şırdan yemeye götürün yeterKız vardır onda da bir hayır bazen planda olmayanların yaşanması belkide bizim için en hayırlısı olandır
Ahahah takıl gel gel panayır var
He gı coo. Nasıl güzel enercimiz vardı aşkoştuşkoşların nazarına geldikNe hunililer günüydü beee
hereye zmaan bulamıyorsun tabii ,elço çok mu yaramazBebe olunca değişiyor herşey
hahahh evet ya baka menekşe sandım mormenekşe çalıyor aynı hayatında bir değişim yok arada mesajlaşıyoruzDedim sana uyanamamışsın diye
gel kız dneycem sanaYok beni şırdan yemeye götürün yeter
Kesinlikle yoksa güzel yere gideyim derken birgün b.k çukuruna gitcez Allah korusunHakkattt haaa olduğun nerdeysen orda bilecen kıymetini anlaşıldı
Şırdansız olur mu ayıpsınYok beni şırdan yemeye götürün yeter
Gelirsem yicem la. Hatta kk ya atıcam Ahahah minnoşla arkadaşsanız şırdan yemeden şurdan şuraya gidemezsiniz diyegel kız dneycem sana
şırdan bağımlılıktır bebeğimmmm birfde kokoreç ye amaGelirsem yicem la. Hatta kk ya atıcam Ahahah minnoşla arkadaşsanız şırdan yemeden şurdan şuraya gidemezsiniz diye
Hahahaha ay sesli güldüm coco yaaKesinlikle yoksa güzel yere gideyim derken birgün b.k çukuruna gitcez Allah korusun
Şırdansız olur mu ayıpsın
İnşallah minnoşşırdan bağımlılıktır bebeğimmmm birfde kokoreç ye ama
Iyiyim kuzummm sen napanNapünnnnn
Yav bende o yok şu elleri kalp yapan emoji
Wp de ne güzel emojiler çıktı benim tel hala eski modunda kaldı
benim eşim hepsini yerrrİnşallah minnoşkocam sevmiyor öyle şeyleri. Hadi gidelim yiyelim diyorum. Sen köfte yersin diyorum. 6 senedir götürecek bakalım ölmezse sağ kalırsak inşallah
Uyumuyo kizzz pekk hemde ne cok enerji bi kizzz yerinde durmuyo bide erik dalı oynayışımızzz tuttuuhereye zmaan bulamıyorsun tabii ,elço çok mu yaramaz
hahahh evet ya baka menekşe sandım mormenekşe çalıyor aynı hayatında bir değişim yok arada mesajlaşıyoruz
Asko kuşkomm naberrIyiyim kuzummm sen napangüncelle belki gelir yavrimuuu
Piyenses minnoşum, iyilik diyelim senden nabersin bebeksiiiiAferimmm
Bebeğim naber
Hiç bana aşkokuşkotaları deemeHe gı coo. Nasıl güzel enercimiz vardı aşkoştuşkoşların nazarına geldikonlar da uğramıyor zaten. Az biraz gülerdik fena mu olurdu
elço sen hamileyken çok mu aktiftin kızzUyumuyo kizzz pekk hemde ne cok enerji bi kizzz yerinde durmuyo bide erik dalı oynayışımızzz tuttuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?