- 19 Kasım 2020
- 22.150
- 48.313
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.381
Oo maşallah büyük artık sana yardımcı olur ya. Ne güzelBüyük 14 küçük 1 buçuk yaşında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo maşallah büyük artık sana yardımcı olur ya. Ne güzelBüyük 14 küçük 1 buçuk yaşında
Efenimmm
Tinnomeyy napün![]()
Eylül ortasında biter sıcaklar daha 1 ay varSizi düşünemiyorum zaten minnoş![]()
Napün kızEfenimmm![]()
Oyy masaj yapam mıııKurabiyem tavanı izliyorum Şuan
Bugun işe başladım üstümden tır kamyon geçti bebikomm
Sen napıyon güllerin gülüüüü
Minnoş o sıcakta şey de olmazEylül ortasında biter sıcaklar daha 1 ay var![]()
Sıcak hepimizi mahvettii bir köşede erimeyi bekliyorum sen napıyonnnnNapün kız![]()
Minnoş o sıcakta şey de olmaz![]()
Beni konusturmayın simdi
Evetttt benimki degisik bi türlü birseydii bi bagırdım kızımda neye ugradığını şaşırdı korktu oda ağladı bianda onu da kucağıma alıp kactım huylandım bide sıktım.ama bi oraya atlıyo bi buraya atlıyo zıplayan bi uçan böcekZaten o süpürgeler iyi ki varkız bu sene böceklerde Bi acayip
çekirge bile girdi apartmana
sıcak onları da vurdu
Anamm o neymiş öyle bende bağırırdım çok tırsıyorum zaten böceklerdenEvetttt benimki degisik bi türlü birseydii bi bagırdım kızımda neye ugradığını şaşırdı korktu oda ağladı bianda onu da kucağıma alıp kactım huylandım bide sıktım.ama bi oraya atlıyo bi buraya atlıyo zıplayan bi uçan böcek![]()
Hahah aynıyız kışa dayanabilirsek bravoSıcak hepimizi mahvettii bir köşede erimeyi bekliyorum sen napıyonnnn![]()
Konuş beeeeBeni konusturmayın simdi![]()
Hahahah içimizde biraz jou varİçimize coo kaçtı![]()
Ben hatırlamıyorum kuzumKızlar bi ara menekşe vardı nerede o üyelik iptali yapmış galiba görüşen var mı. Uzun zamandır aklımdaydı görünmüyor
Mormenekşe laKonuş beeee
Hahahah içimizde biraz jou var
Ben hatırlamıyorum kuzum
Hahaha evetttAnamm o neymiş öyle bende bağırırdım çok tırsıyorum zaten böceklerdenkendileri küçük etkisi büyük