- 19 Kasım 2020
- 22.039
- 48.126
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.361
Tabii 1 saat sonra uyumaya gidersin milleti cagırıp sonra kimi kandırıyorsun heeeyyyy
Ahahah sorma elço şimdi bile gidesim var ya. Gece uyumuyor sıpaTabii 1 saat sonra uyumaya gidersin milleti cagırıp sonra kimi kandırıyorsun heeeyyyy
Sicaktandır ya bebegim benimkide öyle yapıyoAhahah sorma elço şimdi bile gidesim var ya. Gece uyumuyor sıpakafam kazan gibi
Galiba yaSicaktandır ya bebegim benimkide öyle yapıyo
Oyy kuzuu yaaa ac kızz gece gelmezz ışık açık degilken sıcaktan uyuyamaz zaten benimki bile oyle ediyo hep cam açıkGaliba yasineklik yok camları açamıyorum. Biz bile zor uyuyoruz
Elçoyu öpmeyeli çok oldu çatlağımBak daha ne emoji atıyor yaf
Bizde zor uyuyoruzGaliba yasineklik yok camları açamıyorum. Biz bile zor uyuyoruz
Korkarım kız benOyy kuzuu yaaa ac kızz gece gelmezz ışık açık degilken sıcaktan uyuyamaz zaten benimki bile oyle ediyo hep cam açık
Ohh nasıl iyi gelmiştir serin serin. Senin kaç çocuk vardı canımHalı yıkadık çocuklarla yorulmuşum ama iyi oldu suyla oynamak
Hello kurabiyemmmm
4 çocuğum varOhh nasıl iyi gelmiştir serin serin. Senin kaç çocuk vardı canım
Aboovvvv hahahahaha ayy catlak yaaa bende geçen birsey gördüm anlam veremedim sıktım süpürgeylede cektimKorkarım kız benzaten sabah böcek gördüm gittim ilaç sıktım ama almaya korktum. Ceset duruyordu öyle köşede. Eşim gelince alır dedim ama öğleden sonra baktım ceset yok inşallah oğlan yememiştir
Zaten o süpürgeler iyi ki varAboovvvv hahahahaha ayy catlak yaaa bende geçen birsey gördüm anlam veremedim sıktım süpürgeylede cektim
Neeee4 çocuğum var
Büyük 14 küçük 1 buçuk yaşındaNeeee
Allah kolaylık versin bacımsu
En büyüğü ve en küçük kaç yaşında kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?