- 16 Aralık 2019
- 20.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.523
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.781
Günays
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden yok bide kirada oturuyorumm beni aşarr dahada ozeller de pahalandı maaleseff kendi evimiz olursa kira parasıyla enazından ona veririm o mantıkla 2ciye edersemvalla ya..her ay zam.. mesela markete gidiyorum..bi ayda zam yapıyolar..
bakiyom paranin hiç değeri yok.
Kizzz sok dilini içeri hava buzGünays
soktumKizzz sok dilini içeri hava buz
Napinn beybitoosoktum
nabim cnm iş güçGunoo balooo napıyosun
evet öle olurdu.. kiralarda çok yüksek durumda. bizim kiraci çıkmadi.. %25 zam yaptık.. mahkemeye başvursam emsalla arttirabilirdim bizimki çıkacak yakında.Cidden yok bide kirada oturuyorumm beni aşarr dahada ozeller de pahalandı maaleseff kendi evimiz olursa kira parasıyla enazından ona veririm o mantıkla 2ciye edersem
Kahve içiyom sen napinNapinn beybitoo
Yuruyüşe çiktık az once kızımlaKahve içiyom sen napin
Ooo çikıyolar iyi bulamazz oyle fiyata evevet öle olurdu.. kiralarda çok yüksek durumda. bizim kiraci çıkmadi.. %25 zam yaptık.. mahkemeye başvursam emsalla arttirabilirdim bizimki çıkacak yakında.
Iyi kuzumm napalım bende aynı iş güc evde iş bitmiyor vallahiiinabim cnm iş güç
sen ne yapıosun minnoş nasıl
Bu saatte mi lanKahve içiyom sen napin
Öğlen oldu beybiiiGünaydınss
HahahahAaa ne güzel konu açılmış diye bir girdim, yüz yıl önceye ait çıktı konu:)
Gene "kahve mi yapsam, kendimi mi assam" sabahlarından biri ve galiba yine kahve yapacağım.
Günaydın
Eee napalım olcak o kadar gec yattıkÖğlen oldu beybiii
Ben 6da karanlik bi havada güne gözlerimi açtımm asla yataktan 12 ye kadar çikmayan ben habu paçi beni değiştirdiEee napalım olcak o kadar gec yattık
He anca patlıy afyonumBu saatte mi lan
Daha kahvaltı yapmadım öncesinde hiç içemem zatenHe anca patlıy afyonum