- 8 Kasım 2019
- 20.596
- 35.869
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.761
Dimi canım ya çok güzel günlerdiBekliyoruummm ve ozledim.buraya atmayaa neolursa olsun burası benim anılarım debreşiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi canım ya çok güzel günlerdiBekliyoruummm ve ozledim.buraya atmayaa neolursa olsun burası benim anılarım debreşiyor
Evettt nazara geldikk vallahaaaDimi canım ya çok güzel günlerdi
Evet canım nolduysa nöyleEvettt nazara geldikk vallahaaa
Hiç cıkmazdık burdanEvet canım nolduysa nöyle
Yime atarız kuzum,Bugün içmedim içince koycam canım
Ne günlerdi atardık
Ben de atayım aradaVallahaaa olmazmı benim burda aylarım geçti hergün 1 sunum kahve atardım
Bilmiyordum ya hiç Jou söyledi sağolsun
At kuzuşumBen de atayım arada
Bu gün bekliyoruzBilmiyordum ya hiç Jou söyledi sağolsun
Nerden bilcen canomm cok fazla aktif olamıyosun buralaraBilmiyordum ya hiç Jou söyledi sağolsun
Gunoo balooo napıyosungünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Migooo iyiyim sennGÜNAYDİN :)
NASILSINIZ:)
Çok şükür bende iyiym nasıl gidiyor bebiş nasıl:)Migooo iyiyim senn
Iyi canımm benim aynı büyüdü 6 aylık olcak cumartesi ve ek gıdaya başlangıç olacakÇok şükür bende iyiym nasıl gidiyor bebiş nasıl:)
maşallah dönmeye başlamiştir şimdi :)Iyi canımm benim aynı büyüdü 6 aylık olcak cumartesi ve ek gıdaya başlangıç olacak
Durum zorlandıkça maaleseff cocuk zor herşey zammaşallah dönmeye başlamiştir şimdi :)
oyy isirasim geldi bi an ya
dün bebek vardi Kızım bebege ablalık yaptı ilgileniyor hep yap bi tane dediler bende yok dedim..
ekonomi el vermiyo. maalesef.
valla ya..her ay zam.. mesela markete gidiyorum..bi ayda zam yapıyolar..Durum zorlandıkça maaleseff cocuk zor herşey zam
Donmeye başladıda biraz tempel