- 28 Haziran 2011
- 61.419
- 154.302
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.601
Minnosum balım iyiyim sen nasılsın piyenmsesimmSosyalim nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnosum balım iyiyim sen nasılsın piyenmsesimmSosyalim nasılsın
Bende iyiyim sosyalim çok şükürMinnosum balım iyiyim sen nasılsın piyenmsesimm
Sen yapppacannnnnYapmiyom işte banane küstüm
Yok yanii hanii dusunmeyin açısındann dedimm akışına bırakın yoksa tabi güzel bi duyguvalla ben o kadar çok istiyordum ki. şimdi tedavi sürecinde yasak 4 ay daha çok soğudum bebek fikrinden nedense
hayırlısı kuzummm rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallahYok yanii hanii dusunmeyin açısındann dedimm akışına bırakın yoksa tabi güzel bi duygu
bir kurumda geçici sözleşmeli olarak çalışıorum kuzum 9 senedirAyyy kuzucum ne iş yapiyordun valla söylediyse unuttum bilerek kpss girmediğini biliyorum ama al lenayi kaç kurtar kendini, atlayın denize o totoyu ısır yaw anası
telvele beni yavyummmmmgel ben seni telveli yerlere götürürüm
ayyy hele ben ba yı lı rımmm lüks haline geldi artık
telveler sana feda olsun bebiyimmmm telveler telveler nerde bizim kayfelerbir kurumda geçici sözleşmeli olarak çalışıorum kuzum 9 senedir
telvele beni yavyummmmm
Amin canim benimmhayırlısı kuzummm rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah
Maşallah kuzumaBende iyiyim sosyalim çok şükür
Çocuk mocuk yapamam anniş Çocuk mocuk yapamamSen yapppacannnnn
Maşallah kuzuma inş artık kadroya geçersin ,bendce geçmelisin bitanecim çok uzun olmuşbir kurumda geçici sözleşmeli olarak çalışıorum kuzum 9 senedir
telvele beni yavyummmmm
İmkansızMaşallah kuzuma inş artık kadroya geçersin ,bendce geçmelisin bitanecim çok uzun olmuş
Yaaaaaa gıcık oldum şuanİmkansız
Nedenİmkansız
Hahahahah bakk inadını yerumm heee ya zırlamaaaÇocuk mocuk yapamam anniş Çocuk mocuk yapamam
Ben dünya turuna cikiyorum uleeeyyynnnHahahahah bakk inadını yerumm heee ya zırlamaaa
NerüyeeeeeeeBen dünya turuna cikiyorum uleeeyyynnn
İyiyim şükür tatlımAmin inşaallahh canim benim sen nasılsın
Hayaller işte be kuzu, bizde nerde o para bakkala gitsek yeterNerüyeeeeeee
Eskiden bakkalın kıymetini bilemedikk beeHayaller işte be kuzu, bizde nerde o para bakkala gitsek yeter