- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.561
Bebişin nasil sen nasilsin canoGunaydınnn aşkomm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişin nasil sen nasilsin canoGunaydınnn aşkomm
afiyetler olsun cancağızımHuzurumuz daim olsun
Siz kıymetli forumdaşlar da hep huzurlu olunuz
Sütlü kaave
Eki Görüntüle 3114599
almiyim canım alana da maniolmiyimgünaydın kızlar
yeşil çay
günaydın tatlışımGunaydınnn aşkomm
Napin beybitommafiyetler olsun cancağızım
almiyim canım alana da maniolmiyim
günaydın tatlışım
Iyiyizz sükürr canım benimm aynı boş zamanım yok pekk simdi sallanıyo anakucaginda dinleniyorum bendeBebişin nasil sen nasilsin cano
çalişiyim canım bi yandan da kahvemi yudumluyorum sen napiyinizNapin beybitomm
Allah hayırlı yazılar yazsın ikinize de guzummIyiyizz sükürr canım benimm aynı boş zamanım yok pekk simdi sallanıyo anakucaginda dinleniyorum bende
Amin inşaallahh canim benim sen nasılsınAllah hayırlı yazılar yazsın ikinize de guzumm
Kahveni yesunlerr yudumla bebeğimmçalişiyim canım bi yandan da kahvemi yudumluyorum sen napiyiniz
oyyy pohunu yidiğimKahveni yesunlerr yudumla bebeğimm
Napem başim catlıyo canom gece pek uyumadik hanfendiyle uyu uyan midesi büyüdü meme istiyo pohluu
Hemde ne pohhoyyy pohunu yidiğim
dışarda yapılan türk kahveleri niye bu kadar güzel oluyo ya evdekiler böyle olmuyo sankiDün akşamdan kalan kahvem Eki Görüntüle 3114805
Banada evdeki güzel geliyor ya orta istiyorum sade geliyoe çikolatadan kahveyi içemiyorumdışarda yapılan türk kahveleri niye bu kadar güzel oluyo ya evdekiler böyle olmuyo sanki
hahhha orta istiyorum şekerli geliyor bana daBanada evdeki güzel geliyor ya orta istiyorum sade geliyoe çikolatadan kahveyi içemiyorum
banada evdekiler güzel geliyorBanada evdeki güzel geliyor ya orta istiyorum sade geliyoe çikolatadan kahveyi içemiyorum
Manzara önemlidışarda yapılan türk kahveleri niye bu kadar güzel oluyo ya evdekiler böyle olmuyo sanki
Ayy evettBanada evdeki güzel geliyor ya orta istiyorum sade geliyoe çikolatadan kahveyi içemiyorum
Aayyy dogrubanada evdekiler güzel geliyor
dışarıdakiler sanki sıcak suya koymuş karıştırmış getirmiş gibi
kafalarından dökesm gelio
parasıyla değilmi arkidiş güzel yap getr işte
sizin içtiğiniz yer kötü demek ki ben niyeyse çok seviyorum böyle telveli telveli oluyobanada evdekiler güzel geliyor
dışarıdakiler sanki sıcak suya koymuş karıştırmış getirmiş gibi
kafalarından dökesm gelio
parasıyla değilmi arkidiş güzel yap getr işte
yok kıs valla dışarda niyeyse bana her şey güzel geliyoManzara önemli