- 28 Haziran 2011
- 61.419
- 154.302
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #40.581
ben daha telveliye denk gelmedimsizin içtiğiniz yer kötü demek kiben niyeyse çok seviyorum böyle telveli telveli oluyo
yok kıs valla dışarda niyeyse bana her şey güzel geliyo
sosyalim nabün bebeğeemmHello tüm bebeklerim
Asil sen nerdesinnnKız sen nerelerdesin sesin cikmiyo
Dişarda hele yemek yemeği çok severimm ama buisten sonra zamdan sonra sogguttu artıksizin içtiğiniz yer kötü demek kiben niyeyse çok seviyorum böyle telveli telveli oluyo
yok kıs valla dışarda niyeyse bana her şey güzel geliyo
Kuzucum iyiyim şükür siz napaniz bebemleben daha telveliye denk gelmedim
kahve diyarında bile...
sanki yarm kaşık koyup getirmişler gibi
sosyalim nabün bebeğeemm
Yaaa benim aşkım yaramazlık mi yapıyorAsil sen nerdesinnnben dagilmışım be sosyomm bizim kız durmuyo
Sormaaa bi hareketli sormaa evin içinde benle gezcek illaa basimin tatlı belası pohluu yavvv şu 2 gundur gecede doğru duzgün uyumuyo anamm cocuk bakmakk zor millet 5 tane peşpese nasıl yapayyYaaa benim aşkım yaramazlık mi yapıyoryaa ağzını yüzünü yidigimin bebesine bak yaa günlerdir diyorum bu kız nerde
çalışıomKuzucum iyiyim şükür siz napaniz bebemle
Benimdeçalışıom
tatile ihtiyacım var
Diyorsun ki aklı olan bebe yapmasınSormaaa bi hareketli sormaa evin içinde benle gezcek illaa basimin tatlı belası pohluu yavvv şu 2 gundur gecede doğru duzgün uyumuyo anamm cocuk bakmakk zor millet 5 tane peşpese nasıl yapayy
Ayyy kuzucum ne iş yapiyordun valla söylediyse unuttumçalışıom
tatile ihtiyacım var
gel ben seni telveli yerlere götürürümben daha telveliye denk gelmedim
kahve diyarında bile...
sanki yarm kaşık koyup getirmişler gibi
sosyalim nabün bebeğeemm
ayyy hele ben ba yı lı rımmmDişarda hele yemek yemeği çok severimm ama buisten sonra zamdan sonra sogguttu artık
hellööö sosyalim canomHello tüm bebeklerim
Hahahahah yapan yapsınn bebeDiyorsun ki aklı olan bebe yapmasınhuni kaç tane taktın
Sorma türkiye dunyanin zengini sanki yurtdışı gibi maas almiyoruz hoşgel ben seni telveli yerlere götürürüm
ayyy hele ben ba yı lı rımmmlüks haline geldi artık
Sosyalim nasılsınHello tüm bebeklerim
valla ben o kadar çok istiyordum ki. şimdi tedavi sürecinde yasak 4 ay daha çok soğudum bebek fikrinden nedenseHahahahah yapan yapsınn bebeama birazdaha beklesin
Yapmiyom işte banane küstümHahahahah yapan yapsınn bebeama birazdaha beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?