- 18 Kasım 2020
- 20.572
- 49.643
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.261
Ne güzel keşke burasıda öyle olsa yaOluyo kuzu okadar soğuk burası orman içi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel keşke burasıda öyle olsa yaOluyo kuzu okadar soğuk burası orman içi
Adana fena yaaa ben burda kafayı yiyorum orayı hiç düşünemiyorumNe güzel keşke burasıda öyle olsa ya
Orman ici derken?Oluyo kuzu okadar soğuk burası orman içi
Evet canım dün hafif bir esinti i vardıAdana fena yaaa ben burda kafayı yiyorum orayı hiç düşünemiyorum![]()
İyi kuzum işten başımı görmüyom pek ya
O fincan yenimi![]()
fincan diyince tepem atıyorHayır joum değil ama kendime yeni finceian alacağım![]()
yok gelmedi daha
görüp napcanİyi kuzum işten başımı görmüyom pek ya![]()
Yok canım gidemedim ya
Aayyyy çok gecmiş olsun cano nasıl kaptı şifayı öylee hava zaten bi sıcak beni bile hasta edecek artık sıcaktan terden psikolojim.bozulduYok canım gidemedim ya
Bugün gidecektik normalde eşim hafta sonu rahatsizlaninca ertelemek zorunda kaldık
Ben 12 13 saat bebelerle asla araba kullanamam
Eşim de iki gündür sadece tuvalete kalabiliyor onunla uğraşıyoruz
Valla hasta bebeden daha zormuş hasta koca
Daha kötüsü de hepsinin hasta olması![]()
Çok biliyonn baloofincan diyince tepem atıyor
o fincan fiyatları ne öyle ya
yok gelmedi daha
görüp napcan
lağzım değeel zaten![]()
Oda sıcak bi esintidirEvet canım dün hafif bir esinti i vardı
Orman içi gibiydii ama artik degil etrafımızda ev dolu emmoşumm manzaram ormandı hatta yeşillik temiz kokusu vardı ama şimdi bukışın nasıl olur bilmiyorum manzaramıda ziyan ettilerOrman ici derken?
Biraz anlatsana, biz de hayal edelim nasil bi ortam olduğunu.
Ormanlari pek severim.
Çam kokusu oluyo iç anadolu'nun ormanlarinda, oralar farkli mi acep farkli bitkiler
Anamm bu buluşma durum ciddiiçünkü kahve içmeye bekliyorumpusuda yatmışım
![]()
kız nie şaka olsunkiAnamm bu buluşma durum ciddii![]()
Geçen hafta pikniğe gitmiştik orda oldu sanıyorumAayyyy çok gecmiş olsun cano nasıl kaptı şifayı öylee hava zaten bi sıcak beni bile hasta edecek artık sıcaktan terden psikolojim.bozuldugece bi su gibi olmuşum kalktım duş aldım yastığım bile ıslak ıslaktı vallahaa kocalarla uğraşmak daha zor
![]()
hep nazarın değdi dağ gibi adama ya pofGeçen hafta pikniğe gitmiştik orda oldu sanıyorum
Ağır idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor ağrıdan yürüyemiyor 3 gündür ateşi de düşmüyor
Bugün ürolojiye gitsin bakalım böbreklerine bi bakılsın belki enfeksiyon böbrek kaynaklıdır
Aman dikkat et bacım emzirmek zaten inanılmaz terleten bi olay
Ufacık yelde çarptırırsin kendini
Hadi herifler cenaze gibi yatıyor bizim öyle imkanımız da yok![]()
Hahaha cenaze gibi yatıyor ay ne güldüm gerçekten öylee biz hasta olsak gene biz bakıyoz biz hasta olmayalım hic inşallahhGeçen hafta pikniğe gitmiştik orda oldu sanıyorum
Ağır idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor ağrıdan yürüyemiyor 3 gündür ateşi de düşmüyor
Bugün ürolojiye gitsin bakalım böbreklerine bi bakılsın belki enfeksiyon böbrek kaynaklıdır
Aman dikkat et bacım emzirmek zaten inanılmaz terleten bi olay
Ufacık yelde çarptırırsin kendini
Hadi herifler cenaze gibi yatıyor bizim öyle imkanımız da yok![]()
Kız bakma yattığına hepimizi gömer ohep nazarın değdi dağ gibi adama ya pof![]()
Konusurlad konusurlar buluşmazlar ondan hahaha aranızda kc dk varkız nie şaka olsunki![]()
Bana bulaştirmasin da ne çıkıyorsa çıksınHahaha cenaze gibi yatıyor ay ne güldüm gerçekten öylee biz hasta olsak gene biz bakıyoz biz hasta olmayalım hic inşallahh
Evett emzirirken acayip ter akıyorum fenalık geçiriyorum ya busefer almirada terliyo mahvoluyo o ter ben ter gunumuzu böyle biririyoruzesine inşallah iyi çıkar