- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.241
Afiyet olsun datluuum
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun datluuum
Öyle ya ama ne yapalım kendimizi arada bir şımartmak gerekFincanlar cok fena![]()
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun datluuum![]()
aynenn oyle canomm amannnÖyle ya ama ne yapalım kendimizi arada bir şımartmak gerek
Teşekkür ederim bitanem![]()
Daha dün konuştuk bunu nasıl denk geldii geriye tıkla giit mavişsende mi joum herkes izliyor onu
Afiyet olsun kuzumm
Hoş geldin canımAfiyet olsun kuzumm
Herkes nasıllar ben geldiiim![]()
Ben geldim siz yoksunuz almiroşun anasıııDaha dün konuştuk bunu nasıl denk geldii geriye tıkla giit mavişanılarım depreştii keşke hep devam etseydi burası nasıl ozledim
Hahahaha hiç denk gelemiyoruz kuzuumm hakkat hiç zamanım olmuyo bide yorgun düşüyorum.hepBen geldim siz yoksunuz almiroşun anasııı![]()
Hee kız bebe hemencik büyüse de eski sohbetlerimize dönsekHahahaha hiç dnek gelemiyoruz kuzuumm hakakt hiç zamanım olmuyo bide yorgun düşüyorum.hep
Gene yazmıyonki bana sussHee kız bebe hemencik büyüse de eski sohbetlerimize dönsek![]()
Oyyyy çiçeğiiim vala sıcaktan hiç kimseyle konuşasım dışarı bile çıkasım gelmiyor dün kocişin zoruyla çıktımGene yazmıyonki bana suss![]()
Sende haklısin bebeğim ben fenalık geçiriyorum evde sinirlerim bozuldu psikolojim iyi değillOyyyy çiçeğiiim vala sıcaktan hiç kimseyle konuşasım dışarı bile çıkasım gelmiyor dün kocişin zoruyla çıktım![]()
Hele benim hiç hiç iyi değilSende haklısin bebeğim ben fenalık geçiriyorum evde sinirlerim bozuldu psikolojim iyi değill
Biz ekime doğalgazı açarız muhtemelennHele benim hiç hiç iyi değilisyan da etmek istemiyorum ama bir an önce ekime geçmek istiyorum sıcak oluyor ama bu kadar değil en azından esiyor
![]()
Hiç belli olmaz belki biz de açarız mevsimler kayıyor çünküBiz ekime doğalgazı açarız muhtemelenn![]()
O kadar sığ uk muBiz ekime doğalgazı açarız muhtemelenn![]()
Oluyo kuzu okadar soğuk burası orman içiO kadar sığ uk mu
He vallahaHiç belli olmaz belki biz de açarız mevsimler kayıyor çünkü![]()