- 25 Ağustos 2019
- 61.142
- 114.173
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.901
Öylee tabi kuzu da sarılıktanmı diyorum ama nebileyimgece uyuması daha iyi işte sus nazar etme
Niye kuzu geçmiş olsunBu hafta yoktu bebeğim ama olsaydı daha iyiydi mahvoldum ya miğdemden rhatsızım
doktora sorsaydın kuzumÖylee tabi kuzu da sarılıktanmı diyorum ama nebileyim
geçmiş olsun canım. nolduBu hafta yoktu bebeğim ama olsaydı daha iyiydi mahvoldum ya miğdemden rhatsızım
Niye kuzu geçmiş olsun
geçmiş olsun canım. noldu
Hayırdır inşaallahh ya canım dokunsa yanardıMiğdem çok kötü kızlar ya. Ağrıyor bulamıyor istifar ediyorum sürekli salgınmı yediğim birşeymi dokundu anlamadım
Yok sarılık var zaten canım biraz düştü ama sarılık hala devame tse gündüz de çok uyurdu neseki inşaallahh böyle devam ederdoktora sorsaydın kuzum
üşüttün mü acabaMiğdem çok kötü kızlar ya. Ağrıyor bulamıyor istifar ediyorum sürekli salgınmı yediğim birşeymi dokundu anlamadım
Salgın var heralde canımHayırdır inşaallahh ya canım dokunsa yanardı
Hiç bilmiyorum canım ama birde salgın var galibaüşüttün mü acaba
Olabilirr buara herkes hastaSalgın var heralde canım
Evet canım malesef.Olabilirr buara herkes hasta
Ay çok şükür kuzumm ya 10 gün oldu anca kendime geldim almiş iyi sarılıktı ama iyileştii odaEvet canım malesef.
Sen nasılsın aşko toparladınmı biraz almiş nasıl
Çok şükür canım benim daha da iyi olcaksımAy çok şükür kuzumm ya 10 gün oldu anca kendime geldim almiş iyi sarılıktı ama iyileştii oda
Ooyyy teyzoşumm sen napıyosun evdesinÇok şükür canım benim daha da iyi olcaksımoy teyzesi kurban ona ya iyileşcek tabi güclü kızım
Evdeyim canım ben napayım bildiğin gibi halimi toplayıp kalkabilirsem evi toplucamOoyyy teyzoşumm sen napıyosun evdesin
Yatakta dolanmaca hala diyorsunEvdeyim canım ben napayım bildiğin gibi halimi toplayıp kalkabilirsem evi toplucam
Yok kız yatakta dolanmıyorum gelin evi izliyorum salonu topladım diğer yerler Allaha emanetYatakta dolanmaca hala diyorsunbak kaynana geliyorum der falann yataktan iyi fırlarsın
Simdiden et yemeğii kafan rahat olurYok kız yatakta dolanmıyorum gelin evi izliyorum salonu topladım diğer yerler Allaha emanetkalkayımda halledeyim yemeği koyayım sonra pişsin
Öyle yapcam kuzumSimdiden et yemeğii kafan rahat olurhaydi kolay gelee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?