- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.101
- 698
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.921
Kıyamam bizde geçtk o yollardanGunooo beybiiiii
Bendende bi guzel humana![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Geçmiş olsunBu hafta yoktu bebeğim ama olsaydı daha iyiydi mahvoldum ya miğdemden rhatsızım![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam bizde geçtk o yollardanGunooo beybiiiii
Bendende bi guzel humana![]()
Geçmiş olsunBu hafta yoktu bebeğim ama olsaydı daha iyiydi mahvoldum ya miğdemden rhatsızım![]()
Ne humanaymış kızzz içmeyen biri yokKıyamam bizde geçtk o yollardan
Geçmiş olsun![]()
Ben rezene ve kimyon ikilisiyle aşk yaşadmNe humanaymış kızzz içmeyen biri yokben hamile kaldım humana ne olduğunu anca öğrendim
![]()
Amaa güzellmiş yani ben beğendimm içtiğim gibi göğsüm taş gibi oluyorBen rezene ve kimyon ikilisiyle aşk yaşadm![]()
Ayy 41 kere maşallahhh maşallah maşallahAmaa güzellmiş yani ben beğendimm içtiğim gibi göğsüm taş gibi oluyor
Oyoyy canimm senin bebe nasıll durum soramadım kusuruma bakmaAyy 41 kere maşallahhh maşallah maşallah
Gelecek ay 1 yaşına basacak teyzesiOyoyy canimm senin bebe nasıll durum soramadım kusuruma bakma![]()
Iyileşecekk ne güçlüdürr o kurban olduğumm yapıcakmisın doğum gununuGelecek ay 1 yaşına basacak teyzesi
İnşallah gözü iyileşmiştir
Sağolasın canımmKıyamam bizde geçtk o yollardan
Geçmiş olsun![]()
Çok kararsızım ama yapmıacam sanırım cnmIyileşecekk ne güçlüdürr o kurban olduğumm yapıcakmisın doğum gununu
Neden peki kuzuÇok kararsızım ama yapmıacam sanırım cnm
Şuan yapsamda anlamıyacak eğlenemiecekNeden peki kuzu
Haaaa doğru yaaa iyi düşünmüssünn genedeŞuan yapsamda anlamıyacak eğlenemiecek
Açıkçası insanları eğlendirmek için yapasım gelmiyor :)
Ama 1 yaş çekimi yaptık geçen gün
Birde pasta kestirir foto çekerm
oyyyy beeen
İyiyim balım sen nasılsınMinnosprenses minnoşum nasılsın meleğim
iyiyim kuzum bugün böyle sıkılganımİyiyim balım sen nasılsın![]()