- 25 Ağustos 2019
- 61.142
- 114.174
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.801
Vallahaaa ben hala yapıyorum yemekk bulaşıkları kaldıriyolarr falann oturmayıda uyumayıda sevmiyorum peksenin yerinde olmak vardir evde istediği saatte uyu kalk istedigi zaman ye içmisss gibi missss
ha sizinkiler uzak demi bizde dipdipteydiSevsinlerr kızzz zaten daha ne kadarr göreceklerr bebeyii
Hahahahah yaaa bebekken sevmek daha güzell çünkü kucagında falan büyüyünce tadı kaçıyorrha sizinkiler uzak demi bizde dipdipteydihergün gelirdi... bana hiç sira da gelmezdi ama şimdi alın götürün diyom haha dinlenecek yer ariyorum kendime
Hayat işte mecburwn elçoAferimmm ben takarım çok buyüzden hiç sevmiyorum çalışmayı
Oyle kuzummHayat işte mecburwn elço
Ne diyosuuunYok bebeğimm cuma günu
Ayy Jouuuu mâşâallah geldi mi o gün aman AllahımYok bebeğimm cuma günu
Geldi emmoşumm teşekkür ederim inşaallahhAyy Jouuuu mâşâallah geldi mi o gün aman Allahımsağlıkla kolay doğum dilerim canııım Allah iyi sağlıkçılarla karşılaştırsın.
Ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun emmoş
Gece gece nerden çiktı bu loooo
Ay ben normalde şerbet veya meyvesuyu falan yapardım bu ara yapmıyorum adam birden istedi soğuk yap diye dedim nerde olcak şimdi onu kaynatcam sonra soğutcam dur sana sodaya limon sıkayımGece gece nerden çiktı bu loooo
Hahahahah akıllı kızımm yaaa kafann zehir zehiirrrAy ben normalde şerbet veya meyvesuyu falan yapardım bu ara yapmıyorum adam birden istedi soğuk yap diye dedim nerde olcak şimdi onu kaynatcam sonra soğutcam dur sana sodaya limon sıkayım
Arada çalışıyorHahahahah akıllı kızımm yaaa kafann zehir zehiirrr
Soğuk birşey içilirr artık yaz geldiArada çalışıyor
Afiyet olsun perim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?