- 18 Kasım 2020
- 20.576
- 49.646
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.681
Afiyet olsun canımReyhan şerbeti eşliğinde sade kahve
Eki Görüntüle 3073263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımReyhan şerbeti eşliğinde sade kahve
Eki Görüntüle 3073263
Günaydın ortağımı ezmeye çalışan balongünaydınnnnnnnn beni patlatan
@bir mucizee nin ortağı
canımm bebekim şükür iyiyim sadece aklım tomografiden çıkan sonuçta yani ne diyecekler onu düşünüp duruyorum hayırlısıyla güzeliyi bi haber alsam rahatlıycamNoisy Girl aşkommm nasılsın
İyiyim çok şükür balım, sonuç ne zaman çıkıyor peki bizide haberdar etcanımm bebekim şükür iyiyim sadece aklım tomografiden çıkan sonuçta yani ne diyecekler onu düşünüp duruyorum hayırlısıyla güzeliyi bi haber alsam rahatlıycam
sen nasılsın canımın içisi
sonuç çıktı canım da doktora göstermem gerekiyor. yarın sabah gidebilirsem gitcem birde perşembe gününe randevu aldım artık hangisi olursa bakalımİyiyim çok şükür balım, sonuç ne zaman çıkıyor peki bizide haberdar et
kız ondan sana olsa olsa düşman olur valla bakGünaydın ortağımı ezmeye çalışan balon
günaydın baloncukum canım da hala yeşil çay mı kısgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yeşil çayyyyyyyyy
artık bağımlılık yaptıgünaydın baloncukum canım da hala yeşil çay mı kıs
Hadi bakalım müjdeli haber al inşallah canım benimsonuç çıktı canım da doktora göstermem gerekiyor. yarın sabah gidebilirsem gitcem birde perşembe gününe randevu aldım artık hangisi olursa bakalım
ah canım benim ni kadan da sağlıklı başlıyosun güneartık bağımlılık yaptı
yeşil çay içmeden güne başlıamıorum ozmom
amin kuzum inşallaaaaaaahHadi bakalım müjdeli haber al inşallah canım benim
ilk zorunlu içmeye başladğmda lanet ediodumah canım benim ni kadan da sağlıklı başlıyosun güne
amin kuzum inşallaaaaaaah
ahahaha ya ben sevemedim onu sevmeyi isterdim aslında her gün bi tane yeşil çay için diyollar çünkümilk zorunlu içmeye başladğmda lanet ediodum
ben bi yararını görmedm desemahahaha ya ben sevemedim onu sevmeyi isterdim aslında her gün bi tane yeşil çay için diyollar çünküm
o son 5 kg muydu veremedim ki kıs onuben bi yararını görmedm desem
veremedm duruoo son 5 kg muydu veremedim ki kıs onu
nerde gördünMinnosprenses kuzu ya bi ara sen eskiden yani kilodan bahsediıodunda
hiçte öyle abartacak kilon yokmuş
zaten hep öyle olur. sona kalan dona kalırveremedm duruo