- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.101
- 698
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah öyledir baloncukum. çok tırsıyorum valla içim hiç rahat değilamanınnnnnnnnn geçmiş olsun meleğeeemmmmmmmmmmm
inşallah ciddi bişi yoktur![]()
ne zaman gidiosun drinşallah öyledir baloncukum. çok tırsıyorum valla içim hiç rahat değil![]()
Günaydınn hacı
6 kalmş...Günaydınn hacı
1 haziran işte kaç kaldı bilmeyom![]()
Hiç test bile yapmak istemiyorum korkuyorum6 kalmş...
bizim zamanımızda 12 günden önce yapma derlerdi
geçen bizim arkadaşa 9. günde yap demişler...
bana 12 demişlerdi 9da yaptım... ikiz olmasına rağmen aşırı silikti..
anlamadımki
korkma kız..Benimki 12.gün oluyo
Anlamıyorum ki neye göre
Ama benim bebem 4. Gün donduruldu ama 3.gğn embriyosu gelişiminde idi 15 günlük oluyo o zaman
Hiç test bile yapmak istemiyorum korkuyorum
tomografi istedi işte dün. tomografi çekilcem onu göstercem bakalım ama doktordan randevu almak çok zor. bi tane özelde prof buldum ona gösteririm belkine zaman gidiosun dr
bizide haber et gülüm![]()
ay inşallah artık yakorkma kız..
senin tutmamayla ilgili sorunun yokki...
inşallah sonrasıda güzel olacak
yitir gari artık
olacak olacak inşallah. olmazsa da Allahın vardır bi bildiği diyeceğiz ama olumsuzu düşünmüyoruzay inşallah artık ya
ben elimden geleni yaptım gerisi takdiri ilahi
umarım bu defa
inşallah gönlü güzelim inşallaholacak olacak inşallah. olmazsa da Allahın vardır bi bildiği diyeceğiz ama olumsuzu düşünmüyoruz![]()
gönlüm güzel ama ciğerim pis kakainşallah gönlü güzelim inşallah
inşallah iyi soonuçlar alırsın ozmommmmmtomografi istedi işte dün. tomografi çekilcem onu göstercem bakalım ama doktordan randevu almak çok zor. bi tane özelde prof buldum ona gösteririm belki
evet cnm 5. gün embriyosuyduBal0ncuk 9.gün silikti dedin ya seninkiler 5.gün embriuyosuydu ama dimi o zaman 14 gün oluyo
öle deme yaaaa dr bişi dedi mi niye olurmuş ki öylegönlüm güzel ama ciğerim pis kaka![]()
yaşlanmışımöle deme yaaaa dr bişi dedi mi niye olurmuş ki öyle
inşallaaaah kuzum canım ciğerim dicem ama ciğerim sakat böbreğim diyiminşallah iyi soonuçlar alırsın ozmommmmm
evet cnm 5. gün embriyosuydu
ne yaşlanması döverim seniiiyaşlanmışımyok bişey demedi de bi enfeksiyon kalıntısı falan da olabilirmiş ama nedenini bilmiyorum henüz. inşallah bi daha gittiğimde öğrencem ve güzel haberler alcam inanıyorum
![]()
haha yerim seni. o senin güzelliğin çıtırlığın canım benim kuzum bebeğimne yaşlanması döverim seniii
bi kere sen çok güzel genç ve çıtırsın
inşallah hiç bişey çıkmicakkkk![]()