- 25 Ağustos 2019
- 61.148
- 114.193
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.641
Yok kuzumm ben şartlandırmadımm hiç kendimi benimki makat şeklinde zaten dönemeyeceği malum öyle olduSenni seçtn sezeryanı kuzum
Oy kıyamam sağlıkla al kucağınaYok kuzumm ben şartlandırmadımm hiç kendimi benimki makat şeklinde zaten dönemeyeceği malum öyle oldu
Aaaaa ne güzell bakk herkes zaten aynı degilkii benim bi yakınım normal doğum yaptı dikişten 40gün doğru düzgün oturamadım dedii cok zorlandım dedi yanii herkesin ki çok farklı inşaallahh benimde rahat geçerrr ve öyle umuyorumm zatenOy kıyamam sağlıkla al kucağına
Benim sezeryanım cok rahattı
Dilerim seninde öyle olur
Ben sabahında kızım kucağımda kendim yürüyerek cıktım
Ama bunu sabaha kdar yürimeme borçluyum
Bende bieikmwsin diye akşamdan yaomaya çalışıyorum elçomOoo akşam işi daha iyi oluyo yaaa ben akşamları seviyorum temizliğigundüz sıcak oluyo yapamiyorum hiç
Patlattım senüüüüDövvv anneşimm yaaaa
Sende gidinxe ben ne ederm
Azcük ucunda cuku cuku cuku
Bişicik lazm değel
Kaya gibidir o bilmem mi
Kanını bilirim ben onun
Elimde büyüdü
En güzeliiiBende bieikmwsin diye akşamdan yaomaya çalışıyorum elçom
Ben anne karnında kızıma dinlettiğim şarkıyı açmalarını rica ettm..Aaaaa ne güzell bakk herkes zaten aynı degilkii benim bi yakınım normal doğum yaptı dikişten 40gün doğru düzgün oturamadım dedii cok zorlandım dedi yanii herkesin ki çok farklı inşaallahh benimde rahat geçerrr ve öyle umuyorumm zatennormal doğumada cesaret edemiyorum zaten ölüm gibi birşey yalancı sancı çekiyorum arada ama bunun 5katını düşünemiyorum çok feci birşey
Patlatan sen ol minnoşum canın saolsn bibiğimmmPatlattım senüüüü
Evettt kuzummm yürümesi biraz şey napalimmm bunuda atlatıcazz artıkk yapcak birşey yokk birşekilde gelecekkBen anne karnında kızıma dinlettiğim şarkıyı açmalarını rica ettm..
Onu söyleyerek, doktorumla sohbet ederek doğumumu yaptm..
Sadece dikilirler biraz mide bulantısından gözlerm karardı anlık.. Hemen iğne vurdular geçti gitti 2 dk sürmedi..
SezeryNda ilk yürüyüş die bişey var.. Aman tanrım dağlara taşlara
Sanırım birdaha nefes alamıacam dedm.. Sadece 3 adım atabildim
Resmen acı biber sürmüşçesine yandım..
Neyse uzanp kendime geldiğime doktorum yanımdaydı, bak bal0ncuk dedi eğer bol su içer, ve her 15 dk yada yarım saate bir yürürsen sabaha sen kazanırsın dedi..
2. Yürüyüşten cok korktm yine canm yandı bu sefer 5-6 adm attm
Ama artk her uzandğmda acısı 2dkya geçiodu derken, sabaha kadar hastane koridorunu artık tek dolaşıodum :)
Zaten 4. Yürüyüşten snra acın baya azalıyor..
Eve geldiiimdede hep ayaktaydm
Birqz cesaretle sende üstesinden gelirsin kuzum
Patlatan sen ol minnoşum canın saolsn bibiğimmm
Geçiyor... Su içersende sütün erken gelirEvettt kuzummm yürümesi biraz şey napalimmm bunuda atlatıcazz artıkk yapcak birşey yokk birşekilde gelecekk
Aynen vallahaaa bolbol su içerimmGeçiyor... Su içersende sütün erken gelir
Su dışında hepsi hikaye :)
Evett kuzum çok az kaldıı rabbim kolaylığını versin inşaallahhhAyyyy cok güzel yaaaa
Az kaldı
Yerim seni tatlummmmBen anne karnında kızıma dinlettiğim şarkıyı açmalarını rica ettm..
Onu söyleyerek, doktorumla sohbet ederek doğumumu yaptm..
Sadece dikilirler biraz mide bulantısından gözlerm karardı anlık.. Hemen iğne vurdular geçti gitti 2 dk sürmedi..
SezeryNda ilk yürüyüş die bişey var.. Aman tanrım dağlara taşlara
Sanırım birdaha nefes alamıacam dedm.. Sadece 3 adım atabildim
Resmen acı biber sürmüşçesine yandım..
Neyse uzanp kendime geldiğime doktorum yanımdaydı, bak bal0ncuk dedi eğer bol su içer, ve her 15 dk yada yarım saate bir yürürsen sabaha sen kazanırsın dedi..
2. Yürüyüşten cok korktm yine canm yandı bu sefer 5-6 adm attm
Ama artk her uzandğmda acısı 2dkya geçiodu derken, sabaha kadar hastane koridorunu artık tek dolaşıodum :)
Zaten 4. Yürüyüşten snra acın baya azalıyor..
Eve geldiiimdede hep ayaktaydm
Birqz cesaretle sende üstesinden gelirsin kuzum
Patlatan sen ol minnoşum canın saolsn bibiğimmm
elleşmeeee
dayanamamelleşmeeee
emeen hastanedeydim kuzum ciğerimde leke varmış ona baktırdım da tomografi istediler çektirip göstercem bakalımNe edeonnn
Döverm seni bK
Nie sölemion leenn kelle
Minnos
Mucizenin oyunlarıma gelme
Nankör o bak
En iyi bem bilirim
Minnoş beni
amanınnnnnnnnn geçmiş olsun meleğeeemmmmmmmmmmmemeen hastanedeydim kuzum ciğerimde leke varmış ona baktırdım da tomografi istediler çektirip göstercem bakalım
sen napıyon canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?