- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.634
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.781
Kapalı alan son pazar sanırım sokağa atıcam kendimiDaha şimdi aklimdan bu topiği geçirdim kahve de içtim fotoğraf koymadım diye
Nasıl geçiyor son yasaklı pazar
İyiyseniz sorun yok canlarım
Valla sabah bi kv gile kahvaltıya gittik şimdide sıkılıyoruzDaha şimdi aklimdan bu topiği geçirdim kahve de içtim fotoğraf koymadım diye
Nasıl geçiyor son yasaklı pazar
Valla ben evdeyim elim boş olunca hep burdayımHafta sonu diye hic hareket yok kkda
Oyyy kurban olurum sizi yaradana
Evet sen bizi soruyonda sen nasılsın
Valla burada pek yasak dinlenmedi bu hafta gezdik arabayla dolaştık yaniKapalı alan son pazar sanırım sokağa atıcam kendimi
Dışarı çıktım bugün iyiyimEvet sen bizi soruyonda sen nasılsın
Normaldim be iyiydim yani değişiklik oldu bana
Iyi yapmışsıniz bosver.Valla burada pek yasak dinlenmedi bu hafta gezdik arabayla dolaştık yani
Dışarı çıktım bugün iyiyim
Normaldim be iyiydim yani değişiklik oldu bana
Burdayım canım bir kaç gündür çocuk için uğraşıyoruz rezene çayı içmeye başladım ama midem kaldırmıyor sanki
Valla aynen iyi geldi banaIyi yapmışsıniz bosver.
Rezene ne için içiyorsun neye yarıyormuşBurdayım canım bir kaç gündür çocuk için uğraşıyoruz rezene çayı içmeye başladım ama midem kaldırmıyor sanki
Östrojen hormonu tohumunda çok fazlaymış canımValla aynen iyi geldi bana
Rezene ne için içiyorsun neye yarıyormuş
Tutabilene aşk olsunKapalı alan son pazar sanırım sokağa atıcam kendimi
Pazar günlerini hiç sevmiyorum çocukluğumdan beri nedense çok sıkıcı geçiyorValla sabah bi kv gile kahvaltıya gittik şimdide sıkılıyoruz
Valla ben evdeyim elim boş olunca hep burdayım
Oyyy kurban olurum sizi yaradana
Pko varmıydı sende canımÖstrojen hormonu tohumunda çok fazlaymış canım
Ben cumartesiyi daha çok severdim hepTutabilene aşk olsun
Pazar günlerini hiç sevmiyorum çocukluğumdan beri nedense çok sıkıcı geçiyor
Hangi tür istersin
Hangi tür istersin
Evettt tamam oylede yapiyolar çigkende yiyolarr sen daha guzel ediyonTavada kendi suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirip light yoğurt ve pulbiberle yeniyor ben öyle gördüm youtube daJou
Evettt tamam oylede yapiyolar çigkende yiyolarr sen daha guzel ediyon
Vuuuu doyamadınkii ondannnyerken de doydum valla pek farklı bişeymiş ne yalan söyleyim damak tadıma uymadışuan midem değişik değüşük sesler çıkarıyor
Insaallahh o zaman ben atacemm sen izlicen beniSizinde olsun öyle göbeğiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?