- 27 Mart 2019
- 29.810
- 108.828
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.681
Hahaha sen diğer tarafa gelsen orda neler yapıyorumPare git yap tostunu ye, diyetteyim kiz ağzımın suyunu toplayamıyorum kaçıncıya tost kelimesini okuyorum. Bozucam bi tane daha tost kelimesi okursam
bi dene bakalımBakalım bu oruç diyeti vat ya onu yapıyorum ne kadar işe yarıyacak
Diğer yaraf nersi kızlar bazen burda olmuyosunuzHahaha sen diğer tarafa gelsen orda neler yapıyorum
Neymiş çabuk söylebi dene bakalımbende şuan detox suyuna başladım 3 günlük geçen hafta 1.5 kilo vermiştim bakalımm bu hafta ne olcak
Diğer topik canım geyikteDiğer yaraf nersi kızlar bazen burda olmuyosunuz
gecedennn ben benim midem biraz rahatsız yarım katıyorumNeymiş çabuk söyle
Süper elma yerine ne katabilirim ki şimdi yok evdegecedennn ben benim midem biraz rahatsız yarım katıyorum
normaldee
bir limon
bi yeşil elma
nane
sabaha kadar demleniyor süzüyorum akşama kadar içiyorum 1 litre yapılıyor
Hatunlar eğlenmeye buyrun orasımı ??Diğer topik canım geyikteu
Aynen orda kızartmalar dolmalar yapıyorumHatunlar eğlenmeye buyrun orasımı ??
istersende katma sonuçta limonlu suda işe yarıyorSüper elma yerine ne katabilirim ki şimdi yok evde
Tabi döverler kızartmalar tostlar dolmalar diyetteki adama çin işkencesi gibi gelirAynen orda kızartmalar dolmalar yapıyorum
Dövüyorlar beni
Yapıcam bakalım inşallah yarar bende çok dua ederim sanaistersende katma sonuçta limonlu suda işe yarıyor
Gelmem vallahi gelmem yedim tostuHahaha sen diğer tarafa gelsen orda neler yapıyorum
Tost yemedim başka bir şey yedim demeyimGelmem vallahi gelmem yedim tostu
Döverler tabi diyet sayfalarında yapta bak bakalım vururlar seniAynen orda kızartmalar dolmalar yapıyorum
Dövüyorlar beni
inşallahh yararr yaaa ama diyetinede devam ett bozmaYapıcam bakalım inşallah yarar bende çok dua ederim sana
Deme sakın deme ben vururum yoksa seniTost yemedim başka bir şey yedim demeyim
Afyet bal şeker olsunTost yemedim başka bir şey yedim demeyim
Bakalım yapacam inşallah akşamdan hazırlarım bugün yarın içeriminşallahh yararr yaaa ama diyetinede devam ett bozma
ben bide ödem gittiğini düşünüyorumm,
aa bak salata ekleyebilirsin oda oluyor çünkü
Tamam tamam sustumDöverler tabi diyet sayfalarında yapta bak bakalım vururlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?