- 8 Eylül 2020
- 422
- 1.443
- 33
- 28
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.541
Evet canim kayinvalidemgil oturuyo burda biz baska sehirdeyiz isimizden dolayi tatile geldik simdi. Ben malesef kalmak zorundayim tedavi olucaamolurr eviniz bahçelimi :)
Kaynanamla görümcem geldiler pazar alışverisi yalmislar bana onlari agırladımevettt sen ev işle uğraştınn ohh miss gibi ev cillopp gibi olmuşturrr
aaa ne tedavisi pekii hayırlara vesile olsun inşallahhhEvet canim kayinvalidemgil oturuyo burda biz baska sehirdeyiz isimizden dolayi tatile geldik simdi. Ben malesef kalmak zorundayim tedavi olucaam
oooo süpermişş ne güzelll ne ikrmalar ettinnKaynanamla görümcem geldiler pazar alışverisi yalmislar bana onlari agırladımañlayacağın bugüne dolu dolu bi gun gecirdkm
Cocuk icin canim. Ne zaman biterse o zaman esimin yanina gide bilicemaaa ne tedavisi pekii hayırlara vesile olsun inşallahhh
Kahve ve bitter çikolataoooo süpermişş ne güzelll ne ikrmalar ettinn
ooo ne güzel etmişssinizz amaaaaBu da bizim miinik bahçemiz domates biber ve pırasa ektik .
Ne guzelll biberler kisa kadar oluyoBu da bizim miinik bahçemiz domates biber ve pırasa ektik .
tüp bebek miii olcak :) benimde allah nasip ederse temmuza olcak hayırlısıCocuk icin canim. Ne zaman biterse o zaman esimin yanina gide bilicem
Yok canim benim rahmim kucuk polikistigim var haftaya insallah rahim buyutucu masaja baslicaz. Hamile misin? Hayirli olsun insallahtüp bebek miii olcak :) benimde allah nasip ederse temmuza olcak hayırlısı
yok canım ne hamilesii başlıcam yani tedaviyeYok canim benim rahmim kucuk polikistigim var haftaya insallah rahim buyutucu masaja baslicaz. Hamile misin? Hayirli olsun insallah
Hayirli olsun insallahyok canım ne hamilesii başlıcam yani tedaviye
olsunn herşeyin hayırlısı olsun senin içinn
Ne guzelll biberler kisa kadar o
Ben hic beceremem boyle seyleri evimde bahceli amaAynen dolaba kışlık için de iyi oluyor menemenlik felan yapıyoruz biz
Bu polikistik çok zor ya bende de var geçmiş olsun canımYok canim benim rahmim kucuk polikistigim var haftaya insallah rahim buyutucu masaja baslicaz. Hamile misin? Hayirli olsun insallah
Bağ bahçe koyun kuzu içinde büyüğünce bizde öğrendik yoksa nerde öğrenecezBen hic beceremem boyle seyleri evimde bahceli ama
Ben apartman dairesinde buyudum bilmiyorum o yuzdenn. Evlenince hep bahceli evler denk geliyo keske anlasamda yapsam bende hic degilse yesillik olsa bahcedeBu polikistik çok zor ya bende de var geçmiş olsun canım
Bağ bahçe koyun kuzu içinde büyüğünce bizde öğrendik yoksa nerde öğrenecez
Aslında pek de birşey yok da işte yorucu bayaBen apartman dairesinde buyudum bilmiyorum o yuzdenn. Evlenince hep bahceli evler denk geliyo keske anlasamda yapsam bende hic degilse yesillik olsa bahcede
Bir kez reyhan ektim tutmadi isteAslında pek de birşey yok da işte yorucu baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?