- 25 Ağustos 2019
- 61.153
- 114.311
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.121
Olsun iyi bakiyolarr allahimm iyi etsin ikinixiElimde değil ki aynı şey olacak korkusu Gelip gidiyorlar zaten tansiyon ölçümü serum değişimi falan yapıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun iyi bakiyolarr allahimm iyi etsin ikinixiElimde değil ki aynı şey olacak korkusu Gelip gidiyorlar zaten tansiyon ölçümü serum değişimi falan yapıyorlar.
Canımm arkadaşlarım gelmişti o yüzden pek bakamadım telefonaCookiie gelmemişsin bu gün
Sağol canım amin ⚘Olsun iyi bakiyolarr allahimm iyi etsin ikinixi
Dünn yildirim dustu caminin onüne biliyonmuu kiyamet koptu dedimm kiyamet geliyo hava birden kapandiSağol canım amin ⚘
Rabbim korusun yavrunu sağ sağlık kucağına alasınkorkutma kendiniEvet yatıyorum iğnesi hapı kaç çeşit ilaç var kullandığım ama anlamadım. Dün akşam ömrümden ömür gitti yine aynı şey olacak korkusuyla
Ooooo süperrrKız 20 gün oldu sigarayi bırakalı . Bu defa da ağzımda acı tat kalsın canım çekmesin diye dakika başı kahve içiyorum
Tamam bitanemCanımm arkadaşlarım gelmişti o yüzden pek bakamadım telefona
Afiyet olsun tatlımEki Görüntüle 2877081
Akşam kahvemiz.
Neler yapıyorsunuzzTamam bitanem
Allah korusun.Ooooo süperrr
Merhabaaaellerine saglikk afiyetler olsun insaallahhEki Görüntüle 2877081
Akşam kahvemiz.
Ben 1 dk sonra çıkıcam canım eve geçince gelirimNeler yapıyorsunuzz
Çok geçmiş olsun.Kızlar dün akşam hafif kanamam oldu apar topar hastaneye geldik. Çok şükür bir sıkıntı yok neden olduğunu anlamadılar yine.
Pazartesiye kadar burdayız, demir verdiler serum verdiler.
Geçen sefer ki kaybettiğim haftaya çok yakınım diye dün bütün gün aklımdaydı. Drda eve gönderirsem sen sakin durmazsın en iyisi kal dedi.
Buralardayım yani anlayacağınız
Aayyy gercektennmiii mekani cennet olsun insaallahh ben cok uzaktaydim camin kenarinda degilldim bide elektrik tellerine dustu yandi tellerr basimiz aboyle hic gelmemistii yildirim fln dusmustu gene sene vardii ama bukadarr sanki bomba gibi patladiii ev sallandii buneydi basima gelen yaaAllah korusun.
Bir kaç hafta önce bir akrabamizi kaybettik, yıldırım düştü üzerine
Ya iyisiniz demi sizde çok kötü olmuş. Çok korkarım ben ondanDünn yildirim dustu caminin onüne biliyonmuu kiyamet koptu dedimm kiyamet geliyo hava birden kapandi
Başın sağolsun canımAllah korusun.
Bir kaç hafta önce bir akrabamizi kaybettik, yıldırım düştü üzerine
Amin inşallah canımelimde değil kiRabbim korusun yavrunu sağ sağlık kucağına alasınkorkutma kendini
Sağolun ⚘Çok geçmiş olsun.
Cok kotu cok boyle havalar amerikada olurr buryaada geldi basimiza hala sokunu atlatamadim yani dun titredim korkudan allahtan esimde evdeydiYa iyisiniz demi sizde çok kötü olmuş. Çok korkarım ben ondan