- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.141
Burada hiç yağmur yağmıyor ama şubat gibi bir yağdı fırtına hortum bir arada. Bizim çatıdan kiremitler düştü,komşunun eve ağaç düştüCok kotu cok boyle havalar amerikada olurr buryaada geldi basimiza hala sokunu atlatamadim yani dun titredim korkudan allahtan esimde evdeydi
Nerede yaşıyorsunuz ?Burada hiç yağmur yağmıyor ama şubat gibi bir yağdı fırtına hortum bir arada. Bizim çatıdan kiremitler düştü,komşunun eve ağaç düştü
Tamam canım hadi dikkatli olBen 1 dk sonra çıkıcam canımeve geçince gelirim
AbooooBurada hiç yağmur yağmıyor ama şubat gibi bir yağdı fırtına hortum bir arada. Bizim çatıdan kiremitler düştü,komşunun eve ağaç düştü
Yaaaa mimariyemmm yolladinmi misafirleriiiTamam canım hadi dikkatli ol
Evet joumm şimdi yolladımmYaaaa mimariyemmm yolladinmi misafirleriii
Muğla da yaşıyoruz, o kadar şiddetli rüzgar yağmur ilk defa görmüştüm. Metal çatılar falan uzak yerlerden sürüklenip gelmişti.Nerede yaşıyorsunuz ?
Bende o zaman çok korkmuştum Allah felaketsiz versin.Aboooo
ÖzledimmmEvet joumm şimdi yolladımm
Amin insaallahh yaBende o zaman çok korkmuştum Allah felaketsiz versin.
Canım benim bende özledimm neler yaptınız bakayımmÖzledimmm
napemm bee evi süpürdüm bulaşıkları boşalttımm birazdan bici bici ederimmCanım benim bende özledimm neler yaptınız bakayımm
O illetten bende de var berbat bişiy yaPanik atak rahatsızlığı canım.
Hos geldin canımKız 20 gün oldu sigarayi bırakalı . Bu defa da ağzımda acı tat kalsın canım çekmesin diye dakika başı kahve içiyorum
Kolay gelsinn ne işler yapmışsınnapemm bee evi süpürdüm bulaşıkları boşalttımm birazdan bici bici ederimm
sen naptın iyimisin ağrın sızın varmı koşa koşa geliyimm
canımsınn sen çünküKolay gelsinn ne işler yapmışsınYok canım şuanlık birşeyim çok şükür sabah kötüydüm şimdi iyiyim ah ne düşüncelisin
Gecmis olsun canımKızlar dün akşam hafif kanamam oldu apar topar hastaneye geldik. Çok şükür bir sıkıntı yok neden olduğunu anlamadılar yine.
Pazartesiye kadar burdayız, demir verdiler serum verdiler.
Geçen sefer ki kaybettiğim haftaya çok yakınım diye dün bütün gün aklımdaydı. Drda eve gönderirsem sen sakin durmazsın en iyisi kal dedi.
Buralardayım yani anlayacağınız
Sağol⚘Gecmis olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?